Mainos

Ravintolisät Karita Tykän apuna

Juontaja ja malli Karita Tykkä (s. Tuomola) on terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja myös niiden noudattaja. Hän on hyvin perillä siitä, mitä syö ja miten tulee elää, jotta kroppa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

- Käytän useitakin ravintolisiä. Pycnogenol Strong on hyvä apu jalkojen verenkierrolle, kun joutuu seisomaan pitkiä päiviä messuilla tai muissa tapahtumissa, kertoo Karita Tykkä.

- Suoliston hyvinvointi on a ja o. Minun ohjelmassani ovat Colonic Plus -sarjan tuotteet, kuten Entsyymi auttamaan ruoansulatusta ja Probiootti antamaan hyviä bakteereja suolistoon.
Colonic Plus Kehonpuhdistaja on puolestaan tehokas tuote laittamaan liikkeelle ylimääräiset nestekertymät ja antamaan kyytiä aineenvaihdunnalle.

Pycnogenol Strong messuilla hyvä

Karita Tykkä valittiin Miss Suomeksi vuonna 1997. Sen jälkeen hänellä on riittänyt tekemistä niin mallina kuin juontajanakin. Koko päivän mittaiset seisomiset ovat osa Karitan säännöllisen epäsäännöllistä työtä.

- Viitisen vuotta sitten kuulin Pycnogenol Strong –ravintolisästä. Kun seisoo pitkän päivän, jopa kahdeksan tuntia, jalat turpoavat, väsyvät ja tulevat raskaiksi.

- Kuultuani Pycnogenol Strong rannikkomännyn kuoriuutetableteista otin tuotteen heti käyttöön. Huomasin seisomisen sujuvan kevyemmin. Edistäähän Pycnogenol jalkojen verenkiertoa. Tiedän, että sillä on myös monia muita vaikutuksia, ne eivät vain ole aina niin heti havaittavissa, kuvailee Karita.

Colonic Plus Entsyymi ruoansulatukseen

- Käytän aina kaikki luontaiset apukeinot, kun vain saan niistä tietää, Karita toteaa.

Matkoilla Karita joutuu usein syömään mitä sattuu. Hän saattaa olla koko päivän syömättä ja sitten illalla syödä paljon. Ruoansulatus menee sekaisin, vaikka illalla nautittu ruoka olisikin terveellistä.

- Tulee ähky olo ja turvotusta ja tuntuu siltä, ettei keho toimi. Olen oppinut ottamaan tällaisissa tapauksissa Colonic Plus Entsyymi -kapselin. Se auttaa, kehuu Karita.

- Silloin, kun on saanut riittävästi lepoa, liikuntaa ja on hyvä flow, kroppa toimii. Minun työni on vain niin epäsäännöllistä, että minun on etsittävä tasapainottavia tekijöitä, jotta pääsisin balanssiin kaikissa olosuhteissa, Karita toteaa.

Karita mieluusti ennaltaehkäisisi epäsäännöllisen elämän aiheuttamia kremppoja. Hän ottaakin usein tuotteita mukaan matkoille.

- Minulla on pilleripussukoita, joista sitten käytän tuotteita tarpeen mukaan.

Terveys perustuu suolistoon

- Terveys perustuu suolistoon ja hyvä ja tasapainoinen bakteerikanta suolistossa auttaa muutakin kehoa pysymään terveenä. Colonic Plus Probiootti on hyvä maitohappobakteerivalmiste antamaan hyviä bakteereja suolistoon. Purkki on mukavan pieni kuljettaa matkalla mukana ja itse pillerit ovat myös pieniä ja helposti nieltäviä.

- Kenellekään ei ole haittaa probiooteista. Kaikkien pitäisi käyttää ainakin matkoilla välttyäkseen vieraiden pöpöjen ja ruokien aiheuttamilta vatsavaivoilta, valistaa Karita.

Colonic Plus Kehonpuhdistaja antaa kyytiä aineenvaihdunnalle

Karitalle ei sovi paastoaminen, mutta hän syö toisinaan punajuuri- ja fenkolikeittoa kehoa puhdistaakseen.

- Ravintolisistä olen löytänyt Colonic Plus Kehonpuhdistajan. Se laittaa nesteet liikkeelle ja antaa kyytiä aineenvaihdunnalle. Kuukauden kuurin jälkeen ruoansulatuskin toimii paremmin. Ihanaa, että voi syödä normaalisti, kun sitä käyttää!

- Colonic Plus Kehonpuhdistaja –kuurin aikana kannattaa mielestäni samalla hieman keventää ruokavaliotaan. Tämä pieni muutos saattaa jäädä pysyväksikin, mikä olisi toivottavaa, valistaa Karita Tykkä, nainen joka elää niin kuin puhuu.

Kuvat: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.