Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Ravintola Zetorille Hyvää Suomesta -ateriatunnus

Hyvää Suomesta -ateriatunnus
Hyvää Suomesta -ateriatunnusFinfood
Julkaistu 23.04.2004 16:25

Helsinkiläinen Ravintola Zetor on saanut käyttöönsä Hyvää Suomesta -ateriatunnuksen. Zetor on ensimmäinen ateriatunnuksen käyttäjä, kertoo tunnusta hallinnoivan Finfood-Suomen Ruokatieto ry:n toiminnanjohtaja Tiina Lampisjärvi.

- Iloitsemme alkaneesta yhteistyöstä ja toivomme tämän kannustavan myös muita mukaan, hän toteaa tyytyväisenä.

Zetorin uudistuneen ruokalistan 36 annoksesta 20 on merkitty Hyvää Suomesta -joutsenlipulla. Merkin ehtojen mukaan tunnuksen omaavissa annoksissa on käytetty suomalaisia pääraaka-aineita. Lihan, maidon ja kananmunien kohdalla merkki takaa sataprosenttisen kotimaisuuden.

Ripaus maaseuturomantiikkaa keskellä pääkaupunkia

Zetorissa suomalaisuus ja nostalginen maalaisromantiikka on tuotu keskelle pääkaupunkia. - Olemme hyvin kotiseuturakkaita. Joutsenlipun avulla haluamme osoittaa, että suomalaisuus on tärkeää ja laadun tae, kertoo ravintolanjohtaja Sakari Ellilä.

Ravintolan persoonallinen tyyli kiinnostaa ulkomaisten turistien lisäksi myös suomalaisia. - Hyväntuulinen junttius on tulossa selvästi muotiin, Ellilä ennustaa.

Tunnusten käyttöä valvotaan

Finfood Hyvää Suomesta -toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen ruuan myyntiä ja arvostusta sekä lisätä elintarvikeketjun kilpailukykyä. Käytössä on pakattujen elintarvikkeiden joutsenlippu sekä Hyvää Suomesta -ravintolatunnus ja -ateriatunnus. Tunnusten käyttöä valvotaan säännöllisesti. Hyvää Suomesta -ravintolatunnus on käytössä 16 ravintolassa ympäri maata.

(MTV3-Finfood)

Lisää aiheesta:

Sikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästäMiksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaaHaluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mausteMiten lieden tahroista pääsee eroon – ja pääseekö? Tukehtumisvaara! Lasten suosikkinaksuja vedetään myynnistä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:19
    Ruoka

    Sikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästä

  • 06:33
    Kela

    Miksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaa

  • Eilen19:15
    Mielenhallinta

    Haluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!

  • Eilen17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • Eilen15:16
    Siivous

    Miten lieden tahroista pääsee eroon – ja pääseekö?