Ravintola Zetorille Hyvää Suomesta -ateriatunnus

Helsinkiläinen Ravintola Zetor on saanut käyttöönsä Hyvää Suomesta -ateriatunnuksen. Zetor on ensimmäinen ateriatunnuksen käyttäjä, kertoo tunnusta hallinnoivan Finfood-Suomen Ruokatieto ry:n toiminnanjohtaja Tiina Lampisjärvi.

- Iloitsemme alkaneesta yhteistyöstä ja toivomme tämän kannustavan myös muita mukaan, hän toteaa tyytyväisenä.

Zetorin uudistuneen ruokalistan 36 annoksesta 20 on merkitty Hyvää Suomesta -joutsenlipulla. Merkin ehtojen mukaan tunnuksen omaavissa annoksissa on käytetty suomalaisia pääraaka-aineita. Lihan, maidon ja kananmunien kohdalla merkki takaa sataprosenttisen kotimaisuuden.

Ripaus maaseuturomantiikkaa keskellä pääkaupunkia

Zetorissa suomalaisuus ja nostalginen maalaisromantiikka on tuotu keskelle pääkaupunkia. - Olemme hyvin kotiseuturakkaita. Joutsenlipun avulla haluamme osoittaa, että suomalaisuus on tärkeää ja laadun tae, kertoo ravintolanjohtaja Sakari Ellilä.

Ravintolan persoonallinen tyyli kiinnostaa ulkomaisten turistien lisäksi myös suomalaisia. - Hyväntuulinen junttius on tulossa selvästi muotiin, Ellilä ennustaa.

Tunnusten käyttöä valvotaan

Finfood Hyvää Suomesta -toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen ruuan myyntiä ja arvostusta sekä lisätä elintarvikeketjun kilpailukykyä. Käytössä on pakattujen elintarvikkeiden joutsenlippu sekä Hyvää Suomesta -ravintolatunnus ja -ateriatunnus. Tunnusten käyttöä valvotaan säännöllisesti. Hyvää Suomesta -ravintolatunnus on käytössä 16 ravintolassa ympäri maata.

(MTV3-Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja