Raskausuutisen paljastanut Jenni Vartiainen on vaitonainen rakkauselämästään – tämä hänen kumppanistaan tiedetään

Laulaja Jenni Vartiainen paljasti olevansa raskaana, mutta muilta osin laulaja on ollut hyvin vaitonainen yksityiselämäänsä koskien.

Jenni Vartiainen julkaisi vastikään Instagram-tilillään kuvan, josta paljastuu, että hän odottaa lasta. Kauniisti pyöristyneestä vatsasta voi päätellä, että raskaus on edennyt jo pitkälle.

Vartiaisella ei ole ollut tapana avata julkisesti yksityiselämäänsä, mutta hän vahvisti taannoin Helsingin Sanomille seurustelevansa. Seiska-lehti uutisoi juuri tätä ennen, että hän seurustelee "rahkamiljonääriksi" tituleeratun miehen kanssa. 

– Hän on mun poikaystävä, Vartiainen totesi syyskuussa 2018 Helsingin Sanomille vahvistamatta, kuka hänen kumppaninsa on.

Maria Veitola tiedusteli Vartiaiselta taannoin Enbuske, Veitola ja Salminen -ohjelmassa, millaiset ihmiset lähestyvät häntä ja miten.

– Täytyy myöntää, että kuvastaa usein hyvin niitä tilanteita, että tullaan niin sanotusti vittuilulla sisään. Usein mennään suoraan ihon alle, kun se lempeämpi tapa ei ole hallussa. Se on tosi outoa, että tilanne yritetään ottaa alistavalla tavalla haltuun, laulaja sanoi tuolloin.

Maria Veitola kertoi lukeneensa Seiskasta, että Vartiainen on iskenyt rahkamiljonäärin. Veitola kysyi, että mistä rahkamiljonäärin löytää.

– Ei ainakaan Tinderistä, Vartiainen kuittasi.

Lue myös:

    Uusimmat