Mainos

Raskaana olevan naisen järkytys: Miehellä oli seksisuhde kätilön kanssa

Kätilön ja miehen seksisuhde kesti viisi kuukautta miehen vaimon ollessa raskaana, kertoo NZ Herald.

Kätilö on todettu syylliseksi epäammattimaiseen käytökseen hänen myönnettyä seksisuhteen asiakkaansa mieheen. Tapaus sattui Uudessa-Seelannissa.

Kätilö ja hänen aviomiehensä olivat ystäviä raskaana olevan naisen ja tämän miehen kanssa. Kätilö oli huolehtinut naisesta tämän ensimmäisen raskauden aikana ja oli luvannut tehdä niin toisenkin raskauden kohdalla. Pariskunnat tapasivat säännöllisesti, kun kätilö hoiti naista.

Suhde kätilön ja raskaana olevan naisen aviomiehen välillä alkoi, kun he tapasivat sattumalta ostosreissulla, menivät kaljalle ja alkoivat suudella ja hyväillä toisiaan. Tätä tapahtui useamman kerran, kunnes he viimein päättivät tavata kätilön kotona – ja harrastaa suojaamatonta seksiä. 

Pari lähetteli lukuisia tekstiviestejä toisilleen. Osa näistä viestestä oli sisällöltään seksuaalisia. Suhde kesti yhteensä viiden kuukauden ajan.

Raskaana oleva nainen alkoi epäillä mahdollista suhdetta, mutta aviomies kielsi sen kahdesti. Kun suhde lopulta tuli ilmi, oli sillä valtavat henkiset vaikutukset raskaana olevaan naiseen ja hänen perheeseensä. Nainen kertoo kokeneensa ahdistusta myös mahdollisista sukupuolitaudeista.

Kätilö osoitti katumusta ja yritti pyytää anteksi asiakkaaltaan, muun muassa kirjoittamalla kirjeen. New Zealand Health Practitioners Disciplinary Tribunal totesi kätilön syylliseksi hoito- ja virkavirheisiin. Kätilöltä muun muassa kiellettiin mahdollisuus hoitaa ystäviään tai perheenjäseniään 1,5 vuoteen ja hänellä on muutoinkin mahdollisuus hoitaa vain rajattu määrä asiakkaita kahteen vuoteen.

Lähde: NZ Herald

***

1:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.