Raportti: Samsung kehittää G- ja S-muotoisesti taittuvia laitteita – suuremman näyttö taittuu auki jopa 13-tuumaiseksi

Samsung ei ole tuonut vielä ensimmäistäkään taittuvanäyttöistä laitettaan, Galaxy Fold -älypuhelinta, myyntiin – ja alkaneelle ja tulevalle viikolle suunniteltu lanseeraus voi jopa vielä viivästyä laitteessa ilmenneiden ongelmien takia.

Huhuissa katse on kuitenkin suunnattu jo myös Samsungin tuleviin seuraaviin taittuvanäyttöisiin laitteisiin.

Galaxy Fold avautuu kirjan tavoin ja siinä on sisällä auki taitettuna 7,3 tuuman näyttö. Jo aiemmin Samsungilta on huhuttu Huawein Mate X:n tavoin ulospäin taittuvalla näytöllä varustettua laitetta kuin myös simpukkapuhelimen mallista pystysuunnassa taittuvalla näytöllä varustettua uutuutta.

Nyt korealainen The Bell -julkaisu kertoo kahdesta muusta Samsungilla työn alla olevasta laitteesta. Tulossa on G:n muotoisesti kahdesti taittuvalla näytöllä varustettu laite, jonka näyttö avautuu 8 tuuman kokoiseksi. Lisäksi kehitteillä on S:n muotoisesti kahdesti taittuva laite, jonka näytön koko on avattuna jopa 13 tuumaa. Tällä laitteella Samsung voi haastaa esimerkiksi Applen kookkaamman iPad Pron mutta tarvittaessa huomattavasti kompaktimpaan kokoon taittuvana.

Samsung on hakenut vuosien varrella lukuisia patentteja erilaisille taittuvanäyttöisille laitteille, muistuttaa Phone Arena -sivusto. Patenttikuvissa on nähty myös laitteita, jotka ovat kuin yllä kuvaillut laiteuutuudet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja