Rapea Kauracrunchy – tee itse paahdettua kauramysliä!

Tämä herkullinen välipala voittaa karkit. Valmista reilu annos kauracrunchya, ja käytä siihen kuitupitoista kaurahiutaletta tai tavallisia kaurahiutaleita oman maun mukaan. Jos taas haluat rakenteeltaan karkeajakoisempaa crunchya, käytä Isoa Kaurahiutaletta.

Tiesitkö tämän? Isot Kaurahiutaleet valmistetaan litistämällä leikkaamattomat kauran jyvät, kun taas tavallinen Kaurahiutale valmistetaan litistämällä leikatut kauran jyvät. Pikakaura on litistetty hyvin ohuiksi viipaleiksi leikatusta kaurasta.

2-4 annosta

10 g margariinia tai voita

½ dl (50 g) hunajaa (tai tummaa sokeria)

2 dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita

1 tl vaniljasokeria tai kanelia

Sulata rasva ja hunaja paistinpannulla liedellä. Lisää pannulle hiutaleet ja anna seoksen paahtua miedohkolla lämmöllä koko ajan sekoittaen n. 5 min. Anna jäähtyä. Hyvää sellaisenaan naposteltavaksi, viilin tai jogurtin sekaan, omatekoisena rapeana myslinä tai herkullisena Kauracrunchy jälkiruokana.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lue myös:

    Uusimmat