Rantabaari-sarjasta yllättävä paljastus – yhtymäkohta kaikkien tuntemaan biisiin

Rantabaari-uutuussarjan vastaaja tuottaja valottaa MTV Uutisille, millaista materiaalia uutuussarjassa tullaan näkemään.

Rantabaarin vastaava tuottaja Marko Äijö kertoo, että uutuussarjaa kuvaa erityisen hyvin Ellinooran supersuosittu kappale. Äijön mukaan pian starttaava Rantabaari on isolta osin kuin suoraan Ellinooran kuvaus elämästä Carrie-kappaleessa.

– Jos minun pitäisi määritellä Rantabaari yhden kappaleen kautta, niin haluaisin määritellä sen Ellinooran Carrie-kappaleen kautta. Siinä on ihan täydellisesti kaikki se, mitä Rantabaari sisältää. Kappaleen nainen on aktiivinen ja päättäväinen oman onnensa seppä , oikea nykyajan nuori aikuinen, Äijö toteaa.

“Mä en tahdo olla enää Carrie
Huutaa marry me
Joka hiton nurkalla
Jos tää ei natsaa et pääse
Tyllihamettani ratsaan
Kelle täällä pitää maksaa
Ettei kaikki olis niin paskaa”
– Ellinoora

Ellinooran Carrie-kappaleessa puidaan suorasanaisesti nuoren naisen tuskaa ihmissuhderintamalla. Valtavan suosion saavuttanut Carrie on ylittänyt platinalevyrajan.

Salkkareista Rantabaarin puolelle loikkaa Alissan roolista tutuksi tullut Johanna Puhakka. Äijö kertoo, että juuri Alissan hahmon taival Rantabaarissa kuvastaa Carrie-kappaleen maalaamaa nuoren naisen elämää nykypäivänä.

– Alissan hahmo erityisesti toteuttaa Rantabaarissa tätä Carrien kärsimystietä. Hänellä on upea elämä, mutta koko ajan jotenkin joku hiertää, Äijö toteaa mystisesti.

Rantabaari alkaa Subilla ja mtv-palvelussa 10.9.

Lue myös:

    Uusimmat