Rambo-koira sulattaa yleisön sydämet – kahdeksanvuotias erikoislahjakkuus osaa skeitata

1:13

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 7.3. nähdään viides esikarsintajakso. Viidennessä jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman viidennessä jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja, jotka ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Viidennessä esikarsinnassa katsojat pääsevät nauttimaan erikoisesta esityksestä, jonka päätähtenä on skeittaava koira. 

Tampereella asuva, mutta Seinäjoelta kotoisin oleva Minna Talvitie ja kahdeksanvuotias staffordshirenbullterrieri Rambo ovat esittäneet skeittausohjelmanumeroita vuodesta 2015 asti. Esiintymisestä on tullut pikkuhiljaa Minnalle toinen työ lasten ohjaajan toimen kylkeen. 

Innostus opettaa Rambolle skeittausta lähti Amerikan hauskimmat kotivideot -ohjelmasta, jossa Minna näki skeittaavan amerikanbulldogin. Rambo oli tykännyt tehdä temppuja pennusta asti, ja kun Rambo osoitti innostusta skeittaajia ja skeittilautoja kohtaan, oli päätös uudesta harrastuksesta tehty.

Minnalla itsellä ei ole skeittaustaustaa, mutta hän on koko elämänsä koirien kanssa eläneenä tottunut kouluttamaan niitä. Kolmen kuukauden aktiivisella harjoittelulla nopeasti oppiva Rambo osasi skeitata. 

Rambo on Minnan ensimmäinen oma koira, ja hän on onnellinen, kun on saanut kouluttaa sen juuri haluamallaan tavalla. Rambon ja Minnan tarkoitus elämässä on viihdyttää ja saada elämyksiä ja kokemuksia, sekä tuoda iloa itselle ja muille.

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jakso on katsottavissa myös C Moresta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja