Mainos

Rakuunaporkkanat

  • 1 kg porkkanoita
  • ½ puntti rakuunaa
  • suolaa
  • oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu

Kuori ja pilko porkkanat suupalan kokoisiksi paloiksi. Keitä suolatussa vedessä melkein pehmeiksi, eli muista tarkkailla porkkanoiden kypsymistä. Kun ne ovat sopivan kypsiä, siivilöi keitinvedestä ja laita kulhoon. Silppua porkkanoiden sekaan tuore rakuuna, purista sitruunan mehu ja lorauta sekaan pari kolme ruokalusikallista oliiviöljyä. Rouhi sekaan vielä suolaa myllystä ja tarkista maku. Tarjoa joko lämpiminä tai viileänä lisukkeena vaikka salaatissa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.