Rakkautta ilmassa! Ensitreffit-pari Rene ja Emma paljastavat MTV Uutisten haastattelussa: "Asumme yhdessä"

12:17
Rene ja Emma kertovat, miten rakastuivat toisiinsa ja mitä heidän suhteeseensa kuuluu nyt, kun ohjelman kuvauksista on jo useita kuukausia aikaa.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa nähtiin yllätyskäänne, kun selvisi, että Rene onkin rakastunut Emmaan. Nyt pariskunta kertoo, mitä heidän yhteiseen arkeen kuuluu. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa nähtiin yllättävä käänne, kun Tildan kanssa yhdessä ollut Rene kertoi finaalijaksossa rakastuneensakin ohjelmassa mukana olleeseen Emmaan

Emma ja Rene saapuivat yhdessä MTV Uutisten haastatteluun ja kertoivat, kuinka heidän suhteensa sai alkunsa. 

– Siinä se alkoi kesällä. Se nyt ei varmaan salaisuus ole, että ohjelman loppupuolella otin Emmaan yhteyttä. Siinä juteltiin ja kun ohjelman kuvaukset olivat ohi, alkoi juttumme etenemään. 

Rene kertoo kiinnittäneensä Emmaan huomiota jo kuvausten aikana ohjelmaan osallistuneiden parien yhteissä illanvietossa. 

– Minulle tuli hyvät fiilikset hänestä. Olin itsekin vähän ihmeissäni, että mistä tällaiset fiilikset tulevat. Aluksi ajattelin asiaa itsekseni, mutta lopulta minun oli pakko sanoa asiasta Emmalle. Kai se sitten oli sellainen jonkinlainen yhteys, Rene muistelee.

Emma oli sen sijaan täysin tietämätön Renen tunteista, kunnes sai tältä viestin. 

– Kun Rene lähestyi minua ensimmäisen kerran, olin tosi hämmentynyt. Ja sekin, että Rene puhui niin suoraan ja sanoi, että olen herättänyt hänessä tunteita. En oikein osannut sanoa mitään. Siinä vaiheessa tiesin, että Renellä on vielä juttu kesken Tildan kanssa, Emma muistelee. 

Tildalle Renen ja Emman suhde tuli yllätyksenä, sillä Tilda ja Rene olivat päättäneet ohjelmassa jäädä yhteen ja jatkaa yhteistä matkaa.

– Noin pari viikkoa kuvausten jälkeen kävimme Tildan kanssa asiaa läpi. Eihän hän hyvällä sitä ottanut. Mutta ei meillä Tildan kanssa mitään suurta rakkaustarinaa ollut. Myönnän, että olisin voinut homman paremminkin hoitaa. 

Myös Emma joutui puntaroimaan monenlaisia asioita, kun Rene otti häneen yhteyttä. 

– Tottakai ensimmäisenä minulla oli mielessä se, että Rene on yhä Tildan kanssa. Olen Tildallekin sanonut, että en ikinä haluaisi olla siinä asemassa, missä hän oli ja mitä itse hänelle tein, Emma sanoo. 

Pariskunnan yhteiseloa on nyt jatkunut kesästä saakka. 

– Kun on mukana tuollaisessa tv-ohjelmassa, niin siinä on monenlaista painetta. Meillä oli Emman kanssa kuitenkin ihan alusta asti aidot tunteet pelissä eikä se ollut sellaista kulisseissa säätämistä. 

Kaksikko kertoo, että heidän suhteensa on syventynyt nopeasti ja voidaan puhua jo rakkaudesta. 

– Asumme yhdessä, molemmat vahvistavat. 

Mitä pariskunta odottaa yhteiseltä tulevaisuudelta ja mitä mieltä heidän läheisensä ovat olleet heidän suhteestaan? Entäpä millaista palautetta kaksikko on saanut, nyt kun heidän suhteensa tuli julki?

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

1:35
Rene kertoi Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa, että onkin rakastunut Emmaan. 

5:42
Videolla Tilda kertoo MTV Uutisille hetkestä, kun sai tietää Renen salasuhteesta: "Tajusin, että hän odottaa Emmaa"

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa! Viimeiset jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja