Rakentaminen ja asuminen teemoina Turussa

Puurakentaminen ja sisustaminen ovat viikonvaihteessa Turussa järjestettävien Rakentaminen ja Asuminen -messujen teemoina. Turun Messu- ja kongressikeskuksessa yli 230 näytteilleasettajaa esittelee tuotteitaan. Messujen erikoisuutena on näyttävä 120 neliön messutalo.

Messuilla kuullaan noin 20 ilmastointiin, rahoitukseen ja energiaan liittyvää esitystä. Lisäksi nähdään työnäytöksiä ja muurauskilpailu. Messuilla voi vertailla talopaketteja ja hirsihuvilatarjontaa. Hirsihuvilamalleja on tarjolla lähes 20. Talon voi Suomessa rakentaa tätä nykyä vaikka styroxista, mutta puurakentaminen on noussut taas suureen suosioon.

Kävijätutkimuksen mukaan messuilta haetaan ideoita, tietoa, trendejä, materiaaleja ja uusia työtapoja. Messuilta poimitaan myös sisutusvinkkejä, sillä tuoreimmat suuntaukset ovat siellä esillä. Muotoilija ja tekstiilitaiteilija Harri Helorinne kertoo, että kokonaisvaltainen pelkistetty yksinkertaisuus on vaihtunut eri asioiden yhdistämiseksi. Sisutuslinjoja sekoitetaan keskenään yksilöllisesti ja odottamattomasti. Sisustukseen on tullut mukaan myös huumoria.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja