Rajusti kaatunut Lindsey Vonn joutui pettymään MM-avauksessa – "Tuntuu kuin olisin jäänyt rekan alle"

Lindsey Vonn kaatui – laski kyynelehtien maaliin 0:42
Videolla kuvasarja Vonnin kaatumisesta.

Viimeisiä kisojaan alppirinteissä laskevan Lindsey Vonnin MM-kisat käynnistyivät pettymyksellä, kun jenkkitähti laski ulos supersuurpujottelussa.

Vonn laski ikävästi ulos laskunsa alkuvaiheessa. Vonn törmäsi hyppynsä aikana rajusti päin rataporttia ja menetti tasapainonsa. Vonn pystyi kuitenkin myöhemmin laskettelemaan ulosajon jälkeen itsensä rauhallisesti maalialueelle.

– Tuntuu kuin olisin jäänyt rekan alle. Tuuli horjutti minua vähän, enkä odottanut sitä. Minun täytyy katsoa video tilanteesta, Vonn kommentoi ulosajoaan Reutersin mukaan.

– Painoin täysillä, halusin iskeä kaiken peliin. Olen liian vanha laskemaan ulos näin rajusti. Ikään kuin kehoni ei reagoi siihen, mitä mieleni niille viestittää, Vonn jatkaa NBC:n mukaan.

Käynnissä olevat Åren MM-kisat ovat Vonnille uransa viimeiset. Vonn ilmoitti viime viikolla lopettavansa uransa MM-kisoihin. Päätös oli Vonnille erittäin vaikea ja viimeiset viikot ovat olleet alppitähdelle hyvin raskaita.

– Tuntuu kuin kyyneleeni olisivat kuivuneet. En kirjaimellisesti voi itkeä enää. Olen kuitenkin hyväksynyt nykyisen tilanteeni. Minut on lyöty maahan niin monta kertaa, mutta olen aina nostanut itseni ylös, Vonn toteaa Skiracing.comille.

– Nyt on aika jättää tämä kehä ja siirtyä erilaisille areenoille. Toivottavasti en itke liikaa tällä viikolla. Yritän todella nauttia tästä.

Lue myös:

    Uusimmat