Raju influenssa kaatoi Elastisen sängyn pohjalle: "Raskain mielin joudun ilmoittamaan, että en pääse tänä viikonloppuna keikoille"

Vieraana tuoreen tyttölapsen isä Elastinen 7:43
Elastinen puhui Vappu ja Marja Livessä toisesta lapsestaan.

Vastikään toista kertaa isäksi tullut räppäri Elastinen joutuu jättämään viikonlopun keikkansa väliin.

Kotimainen hiphop-tähti Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 37, kertoo Facebookissa joutuvansa jättämään viikonlopun sovitut esiintymiset väliin.

– Raskain mielin joudun ilmoittamaan, että en pääse tänä viikonloppuna keikoille. Sairastuin rajuun influenssaan ja olen lääkärissä käynnin jälkeen kotona vuoteen omana ja lääkittynä. Olen todella pahoillani kaikkien lipun ostaneiden puolesta, mutta luotan että ymmärrätte. Tänä viikonloppuna en pysty siihen keikkaan jonka ansaitsette. Terveys on tässäkin työssä tärkeintä, Elastinen kirjoittaa.

Tasan kaksi viikkoa sitten toista kertaa isäksi tulleen räppärin oli määrä esiintyä tänään perjantaina Helsingin Circus-ravintolassa ja huomenna lauantaina Turun Börs-yökerhossa.

– Helsingin Circuksen tämän illan keikalle löysimme korvaavan päivän 6. huhtikuuta lauantaina ja ostetut liput käyvät tuolloin sellaisenaan. Huomista Turun Börsin keikkaa emme saaneet korvattua ja se joudutaan valitettavasti perumaan, räppäri kirjoittaa ja toivottelee seuraajilleen hyvää viikonloppua.


Elastinen vieraili keskiviikkona 20. helmikuuta MTV3-kanavalla nähdyssä Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Räppäri ja hänen puolisonsa Riina saivat toisen lapsensa perjantaina 15. helmikuuta.

– Hän on juuri niin täydellinen kuin uskalsin toivoa, räppäri vastasi Marja Hintikan kysymykseen siitä, millainen vastasyntynyt tytär on.

Vappu Pimiä kysyi, onko Elastisen perheen dynamiikka muuttunut toisen lapsen syntymän myötä.

– Olen ollut kohtuullisen vanha faijaksi. Tiesin, mihin ryhdyin enkä säikähtänyt mitään, mitä vastaan tulee. Nyt minusta tuli kotioloissa hetkeksi aikaa leikkisetä, jotta pikkusisko saa syödä rauhassa isoveljeltä, räppäri totesi.

Elastinen ja hänen puolisonsa saivat esikoislapsensa, pojan, helmikuussa 2017. Pari avioitui saman vuoden syksyllä.

Lue myös:

    Uusimmat