Raikasta kotisi ilme helpoilla sisustusvinkeillä

Sisustusta ei tarvitse laittaa kokonaan uusikin, vaikka olisitkin siihen kyllästynyt. Loihdi kodillesi uusi ilme näiden helppojen vinkkien avulla.

Sisustus piristyy vaikka sohvatyynyjä vaihtamalla. Good Housekeeping kokosi myös muita hauskoja sisustusvinkkejä:

Vaihda verhot

Jos kotisi näyttää tunkkaiselta, vaihda verhot kevyempiin. Läpikuultavat verhot ovat usein edullisemmat kuin täysin peittävät verhot ja ne päästävät sisätiloihin kauniisti luonnonvaloa. Täyspeittävät verhot puolustavat kuitenkin paikkaansa makuuhuoneessa, sillä pimeässä saa parhaan levon.

Erikoinen materiaali kiinnostaa

Jos sinua ei huvita vaihtaa sohvatyynyjä pirtsakampaan väriin, voisitko kuvitella kokeilevasi vähän erikoisempaa materiaalia? Esimerkiksi neulotut tai karvaiset sohvatyynyt ja torkkpeitot näyttävät hyvältä yksivärisen sohvan kaverina.

Tapetoi vaatekaappi

Koko seinän tapetoiminen ei tule tarpeeseen, jos tapetoit esimerkiksi vaate- tai astiakaapin ovet. Hauska tapetti muuttaa huoneen ilmettä hetkessä, mutta muutos on kuitenkin tarpeeksi pieni ja helppo toteuttaa.

Vastaavasti voit maalata astiakaapin takaseinän, jos kaapissa on lasiset ovet. Väriä pilkahtaa astioiden takaa juuri sopiva määrä.

Penkki sängyn jalkopäähän

Laatikkomainen penkki ratkaisee säilytystilan puutteen. Lisäksi se tekee makuuhuoneesta viimeistellymmän näköisen ja toimii myös istuimena, kun pukeudut.

Ripusta seinälle useampia peilejä

Voit luoda peileistä tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka tuovat huoneeseen valoa ja tilantuntua. Kolmekin pienehköä peiliä luo kokonaisuuden, jota kelpaa katsella.

Vaihda nupit ja vetimet

Sisustuskaupat ja internet ovat pullollaan erilaisia vetimiä ja nuppeja. Vaihda keittiön vetimet uusiin ja kaapit saavat kertaheitolla uuden elämän.

Laita kukkia näkyville paikoille

Leikkokukat luovat viimeisen silauksen kauniiseen kotiin. Laita kimppu mielimaljakkoosi ja aseta se sellaiseen paikkaan, jossa vietät eniten aikaa. Näin kukat ovat aina silmiesi ulottuvilla.

Lue myös:

    Uusimmat