Mainos

Pyörtyminen, kakka housussa ja nivuset verillä – kävelijä taisteli pistesijalle!

Ranskalaisen Yohann Dinizin suoritus Rion olympialaisten 50 kilometrin kävelyssä ansaitsee täyden tunnustuksen. Mies taisteli itsensä maaliin useasta vastoinkäymisestä huolimatta.

Lajin maailman ennätystä hallussaan pitävä Diniz johti kisaa pitkään, mutta epäonninen värisuora pilasi hänen päivänsä totaalisesti.

Dinizin vatsa petti jo allen tunnin kohdalla. Hän joutui huuhtelemaan ja pyyhkimään takareisiään lennosta.

Useamman tunnin matkanteon jälkeen Diniz joutui pysähtymään varjoon hoitamaan pahasti hiertyneitä nivusiaan. Hän oli pitänyt juomapaikalta nappaamaansa pesusientä housuissaan suojaamassa hankautuneita paikkojaan.

Tässä vaiheessa ranskalaisen kisa näytti jo taputellulta, mutta hän päätti jatkaa taisteluaan ja liittyi kanadalaisen Evan Dunfeen matkaan.

Eikä aikaakaan, kun nestehukasta kärsinyt Diniz kaatui suorilta jaloilta katuun kärkijoukkoa jahdatessaan. Tämäkään ei saanut häntä keskeyttämään, vaan ranskalainen taivalsi lopulta maaliin upeasti kahdeksannella sijalla.

Olympiakultaa voitti Matej Toth, josta Diniz jäi viisi minuuttia ja 45 sekuntia. Suomalaisista Jarkko Kinnunen oli 23:s. Aku Partanen joutui keskeyttämään lonkkavamman takia ja Aleksi Ojala hylättiin kolmannen varoituksen jälkeen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.