Mainos

Puutarhan kauheimmat ilmestykset?

Useimmat tahtonevat puutarhaansa paitsi kauniita istutuksia, myös tyyliin sopivat koristeet ja hyödylliset pihatarvikkeet. Näiden esineiden omistajilla on tyylitaju hiukan hukassa, eikö?

Käytännöllisyyden ja luontoestetiikan yhdistämisessä voidaan mennä liian pitkälle. Maisemaan sulavasti kätkeytyvä säilytystila puutarhanhoitovälineille kuulostaa hyvältä idealta, mutta ei todellisuudessa välttämättä miellytä jokaisen viherpeukalon silmää.

Harmaaksi, noin koirankopin kokoiseksi kiveksi naamioitu säilö lapioille, kastelukannuille, letkuille ja lannoitteille vie vähän turhan paljon huomiota pihanurmen keskipisteenä. Tylsä ulkomuoto ei juuri tee oikeutta vekottimelle.

Koiranhäntäsprinkleri on toinen keksintö, joka tuskin saa kaikilta raikuvia aplodeja viehättävyydestä. Vesi suihkuaa siis pihalle pystytettävän koirahahmon heiluvasta hännästä.

Liiketunnistimilla varustettu pöllöpatsas ja pihavalaisimena toimiva tonttu-ukko kuuluvat myös sarjaan pihankauhistukset. Puhumattakaan suorastaan pelottavista alligaattorinjaloista, joiden tarkoituksena on kannatella suloisia kukkaruukkuja.

Käy katsomassa kummien puutarhasomisteiden kuvat täältä

MTV3/shelterpop.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.