Puutarhamessujen mallipuutarhoista uusia ideoita kotiin

Kevätpuutarha-messut pyörähtävät käyntiin 7.–10.4.2011. Tänä vuonna tarjolla on muun muassa kymmenen mallipuutarhaa, joista kävijä voi napata kotiin viemisiksi persoonallisia ideoita ja värikkäitä ratkaisuja.

Suomen suurin puutarha-alan tapahtuma Kevätpuutarha täyttää Helsingin Messukeskuksen keväisellä tunnelmalla ja kukkaloistolla 7.–10.4.2011.

Aiempaa suuremman yleiskoristelualueen mallipuutarhat ja -parvekkeet tarjoavat ideoita ja inspiraatiota oman puutarhan suunnitteluun ja toteutukseen.

Mallipuutarhojen tyyli vaihtelee klassisesta ja romanttisesta hyvinkin moderniin. Inspiraatiota messukävijöille tarjoavat muun muassa Kokin puutarha, Salainen puutarha ja Urbaani sisäpiha. Myös itämaisia tunnelmia ja modernia muotopuutarhaa on tarjolla. Todellisena katseenvangitsijana toimii Suuri Keskuspuisto suihkulähteineen ja valtavine kattokruunuineen.

Inspiraatiota on tarjolla myös niille messukävijöille, joilla ei ole omaa pihaa. Alan oppilaitosten suunnittelemat ja toteuttamat malliparvekkeet esittelevät tämän vuoden parveketrendejä ja -tyylejä.

Messukävijät valitsevat mallipuutarhoista ja -parvekkeista parhaat. Puutarhaäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yleiskoristelun suunnittelija, hortonomi Tanja Niemisen tekemä pihasuunnitelma voittajan omaan pihaan. Parvekekilpailussa äänestäjien kesken arvotaan puutarhan uutuustuotteita.

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja