Putous-juontaja Roope Salminen puhuu nyt isyydestä: "Tärkeintä on, että pikkukaveri tulee terveenä maailmaan"

Roope Salminen kertoo itsenäisyyspäivän vietostaan – ensimmäinen kerta Linnan juhlien jatkoilla! 3:33
Roope Salminen esiintyi Linnan juhlien jatkoilla.

Roope Salmiselle tulevan pienokaisen odottaminen on nyt kaikki kaikessa. 

Roope Salminen nähdään viidettä kertaa lauantai-iltojen suosikkiohjelma Putouksen juontajana.

Salmisen mukaan Putouksen 12. kaudelle tehdyt muutokset ovat olleet pelkästään positiivisia. Uusien sketsien lisäksi mukana on viisi uutta näyttelijää. 

– Aika nopeasti se on unohtunut, ketkä täällä ovat vanhoja ja ketkä uusia. En ole antanut kokeneempana putouslaisena mitään tiettyjä neuvoja vaan olemme luoneet yhdessä uutta.

Neuvojen sijaan Salminen on jakanut tsemppiä ja tukea näyttelijöille. Hän on mentoroinut muun muassa julkisuuteen liityvissä asioissa. 

Salminen on muistuttanut, että negatiivisesta palautteesta huolimatta suomalaiset ovat pääosin hyväsydämisiä ja kannustavia. 

– Kun itse osallistuin vuonna 2015 Tähdet Tähdet -kilpailuun ja olin kiistatta kauden huonoin laulaja, eivät katsojat minua joukkolynkanneet, vaan arvostivat heittäytymistäni.

Ulkona riekkuminen kielletty

Salminen on pyhittänyt seuraavat pari kuukautta täysin Putoukselle, hänen ja Ernest Lawsonin komediailtoja lukuun ottamatta.

Elämään ei siis kuulu tällä hetkellä mitään muuta kuin työ ja hyvinvointi.

– Päiväni koostuu Putouksen lisäksi treenaamisesta ja hyvin syömisestä. Ei auta riekkua tuolla ulkona, sillä minun täytyy olla täysillä energioilla tukemassa muita täällä.

Tärkeintä elämässä

Salmisen elämässä on tällä hetkellä myös eräs toinen tärkeä asia, joka pyörii mielessä joka hetki. Hän saa esikoisensa näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa.

– Olen todella todella onnellinen. Kyllä tämä on elämän isoin asia. Varmasti jokainen vanhempi voi tähän tunteeseeni samaistua, Salminen myhäilee lempeästi.  

Salminen kuitenkin painottaa, ettei halua tuoda lastaan julkisuuteen.

– Lapsi ei voi vaikuttaa itse siihen, mihin perheeseen hän syntyy. Hän astuu sitten aikuisena julkisuuteen, jos itse sitä haluaa.

Näyttelijä kertoo, että tällä hetkellä kaikki on hyvin.

– Tärkeintä tällä hetkellä on se, että pikkukaveri tulee terveenä maailmaan.

Pienokainen on saanut jo tuntemattomilta lahjoja.

–  Kun olen ollut ympäri Suomea juontokeikoilla, niin sinne on tuotu itse kudottuja vauvan villasukkia. Olen tosi kiitollinen näistä huomionosoituksista.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat