AL: Näin Helmi-Leena Nummela kommentoi suhdettaan Roope Salmiseen: "Usein se intohimo yhdistää"

8:32
Salminen ja Nummela nähtiin Putouksen edellisellä kaudella. Katso videolta tulikoe, jossa Salminen repesi totaalisesti Nummelan suoritukselle.

Esikoistaan odottava Helmi-Leena Nummela puhuu Aamulehden haastattelussa vaikeasta alkuraskaudesta.

Putouksesta koko kansan tietoisuuteen ponnahtanut Helmi-Leena Nummela kertoi hiljattain odottavansa lasta  Roope Salmisen kanssa. Aamulehden haastattelussa Nummela kertoo, että alkuraskaus on ollut vaikea.

– En tajunnut, että se voi olla niin paha. Samaan aikaan on onni siitä, että uusi elämä tulossa. Sitten kun on niin väsynyt ja oksettaa koko ajan, on sellainen olo, että on kuin masentunut, nukkuu koko ajan. Eikä siitä voi kertoa kenellekään, koska raskaus on niin alussa. On todella vaikeaa operoida jossain töissä, Nummela sanoo.

Nummelan mukaan pahoinvointi on jo onneksi hellittänyt.

– Raskaus oli iloinen uutinen. Olen todella onnellinen. Kaikki on tosi ihanasti, Nummela kertoo.

Nummela paljastaa, että lapsen odotetaan syntyvän ennen juhannusta. Hän kommentoi haastattelussa myös lyhyesti suhdettaan Salmiseen.

– Kaikki tuntevat alalla toisensa. Meillä ei ole tähtikulttuuria. Kaikki ovat lopulta aika samanlaisia. Ei ole mikään uusi asia, että ihmiset alan sisällä rakastuvat keskenään. Tämä on intohimoammatti, usein se intohimo yhdistää, Nummela sanoo.

Nummela ja Salminen paljastivat marraskuun lopulla odottavansa vauvaa. Uutinen tuli suurelle yleisölle yllätyksenä, sillä pariskunta ei ole puhunut suhteestaan julkisuudessa.

Nummela jakoi Instagram-tilillään kuvan pyöristyneestä vauvavatsastaan.

– Voi onnea, meille tulee vauva, hän hehkutti.

Lähde: Aamulehti

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja