Putouksessa vierailleen Marita Taavitsaisen kotona esitetään sketsihahmoja: "Make-vauva on ollut kovin juttu"

Marita Taavitsainen kertoi kuulumisiaan ennen suoran lähetyksen alkamista.

Katso videolta Marita Taavitsaisen vierailu Putouksessa.

Laulaja Marita Taavitsainen vieraili Putouksen suorassa lähetyksessä. Hän hyppäsi sketsihahmo Yleis-Sirpan parhaan ystävän Tarjan rooliin ja esitti muunnellun version Andre-hitistään. 

Taavitsainen kertoi kuulumisiaan MTVuutiset.fille ennen suoran lähetyksen alkamista. Kun häntä pyydettiin mukaan Putoukseen, hän suostui saman tien.

 – Meidän piti pitää lasten kanssa halloween-bileet, mutta täällähän on halloween tunnelma, joten pidetään ne bileet täällä, hän jutteli.

Taavitsainen nähtiin aiemmin tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa. Taavitsaisella riittää kiireitä, vaikka tanssiharjoitusten loppuminen onkin jättänyt elämään pienen aukon. 

 – Treenasimme seitsemän viikon ajan joka arkipäivä. Ehkä tanssin osalta kiintiöni tuli täyteen, mutta olen kiiitollinen saamistani tanssitunneista, hän kertoo.

Taavitsainen ei ole kiireiltään ehtinyt katsoa Putousta tänä syksynä. Hänen lapsensa kuitenkin seuraavat ohjelmaa tiiviisti ja esittävät sketsihahmoja kotona. Lapsilla on jo selkeä suosikkihahmo.

– Make-vauva on ollut meillä kovin juttu, kertoo Taavitsainen.

Lue myös:

    Uusimmat