Putouksen myötä tullut suosio on yllättänyt näyttelijä Dennis Nylundin: "En ihan tällaista ajatellut"

0:23
Putous-tähti Dennis Nylund saa nähdä jatkuvasti, millainen vaikutus Folke Rundqvistilla on ihmisiin

Dennis Nylund iloitsee Putouksen myötä tulleesta suosiosta ja ohjelman menestyksestä.

Putous-näyttelijä Dennis Nylund viettää kiireistä talvea. Putouksen 13. tuotantokausi on tällä hetkellä puolivälissä, mutta samalla Nylund tekee myös muitakin näyttelijäntöitä. Tietynlaista väsymystä on Nylundin mukaan ilmassa, mutta Putouksen suoriin lähetyksiin se ei kuitenkaan hänen mukaansa vaikuta. 

– Tämä on niin kivaa, ettei se väsymys ole vielä sieltä pahasti ruvennut hiipimään. Mutta ihan kivaa, että ollaan puolessa välissä ja vielä on toinen mokoma jäljellä, Nylund kertoi MTV Uutisille helmikuussa Putouksen suoran lähetyksen jälkeen. 

Palautumisen Nylund jättää kertomansa mukaan kesälle, sillä töitä on tehtävä silloin kun niitä on – varsinkin poikkeustilanteessa. 

Putouksen myötä Nylund on noussut ennen näkemättömään julkisuuteen omalla urallaan. Näyttelijä myöntää, ettei osannut odottaa etukäteen aivan tällaista vastaanottoa suurelta yleisöltä. 

– En mä ihan tällaista ajatellut. Se tuntuu tosi kivalta ja se on tosi kivaa, että myöskin ohjelma saa paljon huomiota nyt mediassa, se on tosi kivaa. Kyllä se aina hyvältä tuntuu, mutta ilman sitäkin tekisin tätä työtä tämän jengin kanssa. Mutta onhan se kiva bonari. 

Nylundin sketsihahmo Folke Rundqvist on noussut suosituksi sekä Suomessa että Ruotsissa ruotsinsuomalaisten keskuudessa. Nylundin mukaan hän saa ihmisiltä runsaasti palautetta sekä videoita, joka lämmittävät näyttelijän mieltä erityisesti. 

– Se mikä sulattaa sydämet aina on se, kun ihmiset lähettävät videoita, missä lapset tanssivat telkkarin edessä Folken tahtiin ja Folken mukaan, niin sellaiset lämmittävät todella sydäntä. Jos Folke pystyy jotenkin saamaan ihmiset liikkumaan ja nauttimaan siitä tanssista, niin sehän on aina vaan positiivista, näyttelijä hehkuttaa. 

Sen lisäksi, että Putous on ollut Nylundille menestys, kertoo hän saaneensa ohjelman myötä myös liudan hyviä ystäviä näyttelijöiden parista. 

– Kyllä meistä on hitsautunut todella hyvä ryhmä ja meillä on Whatsapissakin oma ryhmä, missä me koko ajan heitetään ideoita ja käydään läpi asioita. Ystävänpäivänä mietin minun uusia ystäviäni täällä kyllä.

Putous lauantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja