Mainos

Punainen, musta, kulta – mikä on lempivärisi? Katso, mitä se paljastaa luonteestasi

Värien merkityksille on omistettu kokonaisia nettisivuja. ColorPsychology.org väittää tietävänsä, mitä värit kertovat ihmisen persoonasta! Hello Giggles -sivusto keräsi yhteen eri värien merkitykset. Tunnistatko itsesi?

Sininen

Sininen on luottamuksen ja vastuun väri. Sinisestä pitävä arvostaa tasapainoa elämässään. Hän on nostalgiaan taipuvainen ihminen eikä pidä muutoksista rutiineissaan.

Sinisestä pitävä arvostaa luottavaista, tasaista ihmissudetta, ja on ystävänä luotettava ja antelias. Hän on aito ja vilpitön. Kun olet ansainnut sinisestä pitävän luottamuksen, se on sinun ikuisesti.

Punainen

Punainen lempivärinä kertoo ekstrovertistä, rohkeasta, itsevarmasta ja optimistisesta persoonasta. Hän pitää huomiosta ja saa helposti ystäviä!

Punaiseen mieltynyt on impulsiivinen päätöksentekijä, jolle seksi on tärkeää. Hän voi myös olla temperamenttinen ihminen, joka hoitaa hommat tänään sen sijaan, että lykkäisi niitä huomiselle.

Violetti

Violetista pitävä ihminen on hellä, myötätuntoinen ja hyvin ymmärtäväinen. Hän panee muiden tarpeet omiensa edelle ja joutuu joskus hyväksikäytetyksi tämän vuoksi. Hän sisustaa epätavanomaisesti ja on luova, jopa epäkäytännöllinen – ja yleensä introvertti.

Vihreä

Kaikista väreistä juuri vihreä kertoo parhaasta tasapainosta mielen ja sydämen välillä. Vihreä yhdistetään mielenrauhaan.

Vihreästä pitävä etsii tasapainoa elämäänsä ja saattaa ahdistua, jos sitä ei löydy. Hän on käytännöllinen ja toimii korkean moraalinsa ohjaamana. Vihreästä pitävä ihminen nauttii siitä, että saa olla ryhmän tai yhteisön jäsen, ja hän on ihmissuhteissaan hellä intohimoisen sijaan.

Keltainen

Keltaisesta pitävä tyyppi on hauskaa ja ilahduttavaa seuraa. Hän on täynnä luovia ideoita, mutta tarvitsee yleensä apua niiden toteuttamisessa. Hän haalii ympärilleen tiukan tiimin samanmielisiä ystäviä, ja haastaa itseään mielipeleissä, kuten shakissa ja palapeleissä.

Keltaisesta pitävä ihminen neuvoo innokkaasti silloinkin, kun ei oikeastaan tunne aihetta. Hän ajattelee ja tekee päätöksiä nopeasti, mutta usein pitää aidot tunteensa salaisuutena.

Vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen kertoo persoonasta, joka huolehtii maailmasta, ja nauttii saadessaan huolenpitoa myös itse. Hän on tavallisesti optimisti ja näkee muissa helposti hyvää. Hän vaikuttaa muista kultaiselta mutta varautuneelta, ja pinkistä pitävän suurimpia haasteita onkin omaan itseen luottaminen.

Oranssi

Oranssissa yhdistyvät punaisen rohkeus ja keltaisen iloinen luonne. Oranssista pitävä on energinen ja hyvänahkainen optimisti, joka osaa olla jämäkkä vaikuttamatta aggressiiviselta.

Hän on sosiaalinen ja osaa tuoda ihmiset yhteen. Oranssista pitävä nauttii juhlien organisoimisesta ja on siinä taitava, vaikka saattaakin jäädä pohtimaan, mitä muut hänestä ajattelevat.

Kulta

Kulta on harvinaisen, karismaattisen persoonan suosikki. Hän osaa rentouttaa tunnelma ja vetoaa ihmisiin, koska hänen lähellään ihmisen on yksinkertaisesti hyvä olla!

Kullasta pitävä arvostaa upeita asioita ja saattaa vetää puoleensa myös epäaitoja "ystäviä", joita oikeasti kiinnostaa vain se, mitä kulta-tyyppi voi tehdä heidän puolestaan. Kullasta pitävä valitsee seurustelukumppaninsa huolella.

Musta

Musta lempivärinä kertoo persoonasta, joka pitää vallasta ja luksuksesta. Hän saattaa vaikuttaa kylmältä ja pitää ihmiset etäällä. Musta haluaa kuitenkin vain suojella muita. Hän saattaa ottaa itsensä liian vakavasti.

***

​​​​​​​

0:44

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.