Puhtia petiin luontaistuotteista?

Voiko luonto auttaa miestä tai naista makuuhuoneessa?

Jos parisuhde kaipaa pientä piristystä, lääkärin lisäksi apua voi etsiä luonnosta. Luontaistuotemyyjä Minna Väisänen Hämeenlinnan Life -myymälästä kertoo, että luontaistuotteista haetaan useimmiten apua miehen potenssiin.

– Monesti valmisteissa on mukana myös hivenaineita, esimerkiksi sinkkiä. On siis ajateltu miehen hyvinvointia ylipäätäänkin, Väisänen kuvaa.

Vaikka valmistevalikoima onkin hieman miesvoittoinen, myös naisille on suunnattu tiettyjä täsmätuotteita, kuten liukastusvoidetta ja Full Contact -niminen valmiste.

Lääkkeet kannattaa kartoittaa

Potenssiapuun tarkoitetussa luontaistuotteessa vaikuttavana ainesosana on usein arginiini-niminen aminohappo. Koska arginiinin teho perustuu paljolti verenkierron parantamiseen, esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteihin lääkkeitä käyttävän on hyvä tutkia, sopiiko kyseinen tuote juuri hänelle.

– Sopivuus riippuu paljon tuotteesta. Ehdottomasti kannattaa kartoittaa, ettei nappaile mitä vain.

Väisänen kehottaa kääntymään rohkeasti myyjän puoleen, mikäli sormi menee suuhun luontaistuotehyllyllä. Lemmenlääkkeen ostaminen voi myös ujostuttaa.

– Onhan se vähän semmoinen asia, ettei se kaikille kuulu, ja ollaan hissukseen. Se riippuu paljon henkilöstä, joskus ollaan varovaisempia.

Vaikka kaikkien tuotteiden tehosta ei voikaan antaa takeita, Väisäsen mukaan asiakkaiden palaute on ollut positiivista. Saavatko luontaistuotteet siis hormonit hyrräämään?

– Mitä olemme kuulleet asiakkailta, niin kyllä hyrrää!

Studio55/Maria Aarnio

Lue myös:

    Uusimmat