Huonot treffit? Näin onnistut poistumaan paikalta pahoittamatta toisen mieltä

Epäonnistuneilta treffeiltä kannattaa poistua jo ensimmäisen yhdessä jaetun juoman jälkeen. Popsugar-julkaisu vinkkaa, miten lähtö onnistuu kohteliaasti.

Joskus niin vain käy. Vaikka toinen olisi vaikuttanut aivan täydelliseltä paperilla, oikeassa elämässä kohdatessa saattaa heti tietää, ettei edessä ole tuleva puoliso. Oli syy kiinnostuksen lopahtamiselle tai kemian puuttumiselle mikä tahansa, moni saattaa koeta tarvetta paeta tilanteesta.

Mutta miten treffeiltä pääsee poistumaan niin, ettei pahoita toisen mieltä? Popsugar suosittelee aina lähtemään ensimmäisen juoman jälkeen – enempää toisen aikaa ja rahaa ei ole järkevää tuhlata, jos tietää heti, ettei juttu tule onnistumaan.

Sivusto myös jakaa muutaman vinkin, joilla treffeiltä pääsee lähtemään sujuvasti. Kannattaa kuitenkin aina pyrkiä olemaan ystävällinen ja lempeä toista ihmistä kohtaan.

Katso alla olevalta videolta myös lasten vinkkejä deittailuun! (Artikkeli jatkuu videon alla.)


1. Hyväksy kohtalosi

Vaikka heti sisään kävellessä tajuaisi, ettei saa treffeiltä sitä, mitä haluaa, olisi syytä muistaa, että tähän on suostunut. Niin sinä kuin toinenkin osapuoli olette sitoutuneet treffeihin, joten olisi todella tylyä poistua paikalta jo ennen tilaamista.

Tilaa siis juoma ja ota treffit tilaisuutena oppia lisää ihmisistä ylipäätään.

2. Ole ystävällinen, mutta älä flirttaile

Treffeillä kannattaa olla tarkkana siitä, ettei viestitä toiselle liian sekavia merkkejä. Jos treffeillä keskittyy flirttailemaan, vaikka toinen ei kiinnostaisi, saattaa treffikumppani saada väärän kuvan ja pettymys totuuden paljastuttua olla suuri.

Keskity siis tavallisiin kysymyksiin, kuten 'onko sinulla sisaruksia' tai 'millainen olit lukiossa'. Vältä eteenpäin nojautumista, käden tai jalan silittelyä tai ylipäätään seksistä puhumista.

3. Varustaudu lähtöön

Omaa juomaa kannattaa juoda samaan tahtiin kuin toinen osapuoli. Jos lopetatte eri aikoihin, tilanne jää auki toisen kierroksen osalta, ja siltä kiusalliselta tilanteelta haluat välttyä.

Kun toinen on pääsemässä juomansa loppuun, jätä lasiisi viimeinen kulaus ja poistu kylpyhuoneeseen. Vessassa jää aikaa koota ajatukset ennen treffin luokse palaamista. Nyt on nimittäin aika poistua.

Kun palaat treffikumppanin luo, jää seisomaan ja kerro, että treffit olivat mukavat, mutta sinun pitää lähteä.

Jos kokee tässä vaiheessa, että lähtöä täytyy selitellä jollakin valheella, suosittelee Popsugar hyödyntämään esimerkiksi jotakin seuraavista:

  • "Minulla on itseasiassa vielä töitä, jotka minun täytyy saada valmiiksi tänään."
  • "Minulla on niin huono viinapää: jos juon enemmän kuin yhden juoman, minulla on krapula huomenna."
  • "Minun täytyy antaa kämppäkaverini kissalle lääkkeet."

4. Lähde

Tässä vaiheessa ei pidä luovuttaa, vaan seisoa tiukasti omien sanojen takana. Pue takki ja ota laukku, äläkä enää istu tuoliin. Treffikumppanille voi antaa halutessaan vielä ystävällisesti halauksen.

Jos juomia ei olla vielä maksettu, jätä oman juomasi summa käteisenä pöydälle, ellei toinen osapuoli tarjoudu maksamaan sitä.

5. Poistu eri aikaan

Tässä vaiheessa Popsugar kehottaa hyödyntämään lyhyen ikkunan, jolloin ehtii vielä poistumaan ennen treffikumppania. Jos hyvästeissä viivyttelee, toinen saattaa ehtiä maksamaan laskun, pukemaan ja poistumaan kanssasi. Silloin pahimmillaan edessä voi olla kiusallinen tilanne, jos treffikumppani ei ole ymmärtänyt kiinnostuksen puutetta ja yrittää suudella sinua.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat