Nimittelyä, lapsellista käytöstä ja kallis lasku – nainen jakoi kokemuksensa kaameista treffeistään: "Tarinan opetus on..."

Amerikkalaisnaisen avautuminen todella huonoista treffeistä on noussut viraaliksi sosiaalisessa mediassa. Naisen opetus on, että deittiin kannattaa tutustua sosiaalisen median kautta aina etukäteen.

Katso yllä olevalta videolta lasten vinkit deittailuun!

Lähes jokainen deittailija on valitettavasti joskus ollut huonoilla treffeillä. Joskus treffit voivat olla huonot vain, koska kahden henkilön välillä ei ole kipinää, mutta joskus voi päätyä maksamaan toisen kalliin ruoan ja saada vielä solvauksia päälle.

Näin kävi eräälle kalifornialaiselle naiselle, joka jakoi tarinan karmivista treffeistään Twitteriin otsikolla "treffit helvetistä". Sittemmin nainen on poistanut keskustelulangan.

Ennen poistamista tuhannet ihmiset ehtivät tykätä siitä ja jakaa sen eteenpäin. Myös muun muassa The Sun ja Daily Mail ovat uutisoineet aiheesta.

"Mies heitti ruokalistansa lattialle kuin lapsi"

Ryann Miller, 28, selitti Twitterissä, kuinka hän ja mies, 38-vuotias Brandon, tapasivat ensin rannalla ja suuntasivat siitä yhdessä baariin muutamille.

– Koko matkan baariin hän kertoi huonoista treffeistä, joita hänellä oli ollut, joten jaoin myös muutaman omani. Kun istuimme alas, hän jatkoi ikäisteni tyttöjen mollaamista ja meidän odotuksiamme miehistä, Ryann kirjoitti.

– Hän oli todella törkeä tarjoilijallemme, koska hän ei kävellyt pöytäämme tarpeeksi nopeasti, kun hän joi ensimmäisen oluensa loppuun. Mies heitti ruokalistansa lattialle kirjaimellisesti kuin lapsi ja sitten puhui hänelle ällöttävän sarkastiseen ja alentavaan sävyyn.

– Hän kysyi minulta, käyttäytyikö hän kuin kusipää ja sanoin kyllä. Sitten hän selitti minulle, kuinka minun pitäisi piristyä ja muuta epäolennaista roskaa.

"Oletko tosissasi"

Huonot treffit saivat kuitenkin vielä kamalamman käänteen, kun Brandon poistui vessaan ja viiden minuutin päästä nainen sai häneltä viestin. Viestissä mies kiitti illallisesta ja kutsui häntä lihavaksi.

– Oletko tosissasi? oli kaikki, mitä Ryann saattoi vastata.

Brandon oli tilannut kolme olutta sekä pihvi-illallisen, kun Ryann oli juonut treffeillä vain yhden oluen. Silti naiselle jäi maksettavaksi 50 dollarin lasku, josta vain 6 dollaria oli kulunut hänen omaan juomaansa.

"Tarinan opetus: Tehkää ensin tutkimustyö"

Ryann kertoo järkyttyneensä vielä enemmän, kun miehen sosiaalista mediaa tutkimalla kävi ilmi, että hänellä on lapsia – tyttöjä.

Miehen Instagram oli lisäksi täynnä rasistisia julkaisuja sekä muita postauksia, joissa hän haukkui ihmisiä lihaviksi.

– Tarinan opetus on tämä: Tehkää ensin tutkimustyö, tytöt. Me olemme kauniita naisia, jotka ansaitsevat tulla rakastetuiksi, huolimatta koosta, rodusta, kyvykkyydestä, seksuaalisuudesta, mistä tahansa. Älä koskaan anna kenenkään saada sinua tuntemaan itseäsi miksikään muuksi. Me olemme sen arvoisia, Ryann päättää.

Deittisovellus Bumble kommentoi myös naisen twiittiä, ja nyt Brandonin profiili on ilmeisesti poistettu sovelluksesta. Monet kommentoijat ovat olleet järkyttyneitä miehen käytöksestä.

Mies pyysi anteeksi

Sittemmin Ryann on poistanut jakamansa tarinan karmivista treffeistä Twitteristä. Laajalle levinnyt tarina ja Brandonin kuvan julkaiseminen alkoivat vaikuttaa jo tämän elämään – työhön ja lapsiin.

Brandon oli soittanut myös Ryannille, pahoitellut asiaa sekä "kantanut vastuunsa".

Nainen toivookin nyt, että kun asia on selvitetty hänen ja miehen välillä, muutkin kommentoijat jättävät miehen, tämän yrityksen ja lapset rauhaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Twitter, The Sun, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat