Proteiinipitoiset pavut: Monikäyttöinen raaka-aine

Tuore papu on kohtalaisen vieras raaka-aine suomalaisessa kotikeittiössä, kun taas Keski-Euroopassa sillä on suurempi rooli. Katso papuvinkit videolta ja kokkaa herkullisia papulisukkeita.

Papuja keitetään koosta riippuen 4–8 minuuttia. Papulajikkeita on useita erilaisia, varsinkin loppukesästä on saatavilla useita erilaisia papulajikkeita kauniissa väreissä ja houkuttavissa muodoissa.

Vinkki: Ryöppää papua kiehuvassa suolavedessä 2-3 minuuttia, paista sitten pekonit pannulla rapeaksi ja nakkaa ryöpätyt pavut seokseen. Tästä saat herkullisen lisäkkeen liharuoan kaveriksi.

Muista: Papu on hyvä kasvisperäinen proteiinin lähde!

Lue myös:

    Uusimmat