Prinsessa Dianan ex-hovimestarilta kohuväite – prinssi Harry paljastaa Camillan salaisuudet uutuuskirjassa

1:36
Seuraako prinssi Harry äitinsä Dianan jalanjälkiä?

Prinssi Harryn kerrotaan pitävän siitä, miten herttuatar Camilla esitetään The Crown -sarjassa. 

Kohuja toisensa perään brittihovissa aiheuttava prinssi Harry työstää paraikaa muistelmateosta, jonka on tarkoitus ilmestyä vuoden 2022 lopulla. Kirjan tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kirjan kustantaja on kuvaillut, että Harry tulee kertomaan kirjassa seikkailuistaan, menetyksistään ja elämänopetuksista.

Edesmenneen prinsessa Diananhovimestari Paul Burrell on epäillyt, että Harry tulee puhumaan epäilemättä tunteistaan äitinsä kuoleman jälkeen, sekä sen jälkeisistä tapahtumista.

Burrell pohtii, että Harry saattaa paljastaa myös kaikki herttuatar Camillansalaisuudet, kun hän astui Dianan kenkiin. Camilla avioitui Harryn ja Williamin isän prinssi Charlesin kanssa vuonna 2005.

– Jos näin tulisi tapahtumaan, prinssi Charles olisi raivoissaan, Burrell toteaa haastattelussa.

– William on jo kertonut, että nauttii The Crown -sarjan rooleista, missä Camilla maalataan ilkeäksi äitipuoleksi, Burrell totesi Closer -lehdelle.

Ex-hovimestari myös epäilee, että Harry saattaa nimetä perheenjäsenen, joka on väitetysti sanonut rasistisia kommentteja, kun prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan oli raskaana.  

Lähde: Mirror 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja