Prinsessa Victoria ja Daniel: Ystävyys muuttui rakkaudeksi – katso video!

Ruotsin kruunuprinsessa Victoria ja hänen tuleva puolisonsa Daniel Westling kertovat avoimesti rakkaudestaan, häävalmisteluista ja yhteisestä elämästään.

Kruununprinsessa Victoria ja hänen sulhasensa Daniel Westling kertovat erikoishaastattelussa hyvin avoimesti tunteistaan ja tulevasta yhteisestä elämästä.Rakastanut kihlapari ei koe huimien häävalmistelujen ja valtaisan häähumun pelottavan.

Prinssiopinnot alkoivat

Tuleva kuninkaan vävy Daniel kertoo, kuinka hänet on ajettu sisään kuningasperheeseen. Viime vuonna Daniel aloitti rankan opiskelun tullakseen kuninkaallisen perheen jäseneksi.

– Opiskelin monia asioita, kuten politiikkaa, poliittista historiaa ja lukuisia "talossa on tapana" -juttuja, paljastaa Daniel. Hän kertoo haluavansa olla Victorian tukena tämän tehtävissä.

– Kuningattaren rooli on tukea kuningasta. Minun roolini on tukea tukea kruununprinsessaa hänen tärkeissä tehtävissään. Ja jos voin olla tukena, olen enemmän kuin tyytyväinen, Daniel sanoo.

Ystävyydestä rakkaudeksi

Kihlapari muistelee lisäksi yhdeksän vuoden takaista ensitapaamistaan ja ystävyyden muuttumista rakkaudeksi. Pari tapasi Danielin omistamalla kuntosalilla, mutta alkoi pian tapailla myös salin ulkopuolella.

– Tunsin Danielin jo ennestään yhteisten ystävien kautta. Tutustuimme hyvin luonnollisesti. Meistä tuli pian ystäviä. Sitten suhde kehittyi syväksi ystävyydeksi ja muuttui rakkaudeksi, Victoria kertoo.

– Nyt yhdeksän vuotta myöhemmin on häiden aika, Daniel sanoo

– No on totisesti! Victoria lisää.


Katso erikoishaastattelu MTV3 Katsomossa:


MTV3 välittää Kruununprinsessa Victorian ja Danielin häät suorana lähetyksenä 19.6. alkaen klo 16.00. Selostajina ovat Kari Lumikero ja Sanna Kiiski. Sitä ennen nähdään hääparin erikoishaastattelu uusintana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja