Prinsessa Beatricen ja italialaispohatan häitä suunnitellaan jo täyttä häkää – näin juhla poikkeaa muista kuninkaallisista häistä

1:49
Beatricen sisko prinsessa Eugenie meni naimisiin lokakuussa 2018

Prinsessa Beatricen häitä tullaan viettämään todennäköisesti matalammalla profiililla kuin muita brittihovin viime vuosina olleita kuninkaallisia häitä.

Prinsessa Beatrice, 31, ilmoitti syyskuussa ilouutisen kuninkaallisten häiden ystäville julkistaessaan kihlauksensa italialaismiljonääri Edoardo Mapelli Mozzin kanssa. 

Pari kihlautui oltuaan matkalla Italiassa ja häiden uskotaan olevan jo alkukesästä 2020. Vaikka tarkkaa päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu, häitä suunnitellaan sisäpiirin mukaan jo kovaa vauhtia.

Kuninkaallisfaneille on ollut suhteellisen lyhyen ajan sisään tarjolla makeaa mahan täydeltä, kun prinssi Williamin, prinssi Harryn ja prinsessa Eugenien häitä on voinut seurata suoraan televisiosta.

Prinsessa Beatricen häistä on kuitenkin tulossa erilaiset, kertoo People-lehti.

Jo aiemmin uutisoitiin, ettei häitä todennäköisesti nähdä televisiossa, sillä Britannian yleisradioyhtiö BBC on ilmoittanut, ettei näytä kuninkaallisia häitä suorana. Tällä viikolla brittilehdet uutisoivat, että myös Eugenien häät näyttänyt ITV-kanava olisi kieltäytynyt näyttämästä häitä, sillä Beatricen isä prinssi Andrew on ollut viime kuukausina keskellä seksiskandaalia, jonka seurauksena prinssi joutui jopa luopumaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Prinsessa Beatricen lähipiiristä kuitenkin kuiskutettiin jo pian kihlauksen julkistamisen jälkeen, ettei häistä ole tulossa yhtä hulppeat kuin vaikkapa Eugeniella.

– Hän on aina puhunut pienemmistä juhlista, lähipiiristä hiiskuttiin.

Toinen lähde arveli, että toive voi johtua siitä, että siskokset ovat luonteeltaan hyvin erilaisia, vaikka läheisiä ovatkin.

– Beatrice on vakavampi, kun taas Eugenie on ulospäin suuntautunut. Beatrice on varautuneempi ja hiljaisempi, joten uskon, että häistä tulee hyvin erilaiset kuin Eugeniella.

Prinssi Andrew’n kytkökset Jeffrey Epsteiniin liittyvään seksiskandaaliin pakottivat Beatricen suureksi surukseen perumaan joulukuun kihlajaisjuhlat. People-lehdessä kuitenkin ounastellaan, että isällä tulee olemaan merkittävä ja näkyvä rooli tyttärensä häissä kaikesta huolimatta.

– Uskon ehdottomasti, että hän saattaa tyttärensä alttarille. Hänellä on perinteinen rooli Beatricen elämässä ja Beatrice on hänen suurin tukensa, lehdelle kerrotaan.

Hello Magazinen mukaan myös pikkusisko Eugeniella uskotaan olevan iso rooli häissä: myös Beatrice toimi kaasona sisarensa häissä.

Vaikka hääjuhlasta ennakoidaan sisaren juhlia pienimuotoisempaa, on brittilehdistössä ehditty jo spekuloida, että myös Beatricen häissä nähtänee julkkiksia. Esimerkiksi laulajien Ellie Gouldingin ja Ed Sheeraninarvellaan olevan kutsuvieraslistalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja