Povipommi toikkaroi tuhannen tuiterissa – katso järkyttävät kuvat!

Povipommina tunnettu Katie Price ikuistettiin varsin epämairittelevassa tilassa. Aamuyöllä hotellille palannut nainen näytti paparazzien mukaan "apealta", vaikkakin naisen suonissa taisi virrata viiniäkin väkevämpää.

Glamourmalli Katie Price, 33,on loistava ja samalla myös varoittava esimerkki siitä, kuinka nainen voi muuttua seksikkäästä viettelijättärestä kompuroivaksi humalahömelöksi alta aikayksikön. Ensin laittaudutaan tuntikaupalla iltaa varten, mutta aamun pikkutunneilla kotiin palatessa peilistä ei katsokaan takaisin illan upein nainen, vaan reissussa rähjääntynyt kammotus, känniääliöksikin kutsuttu ihmisolento.

Povipommi ja hänen veljensä Daniel Price bongattiin lähtevän Gaucho-ravintolasta. Price oli käynyt illastamassa entisen poikaystävänsä Leandro Pennan kanssa, mutta povipommin mukaan iltaa viettämään mies ei lähtenyt. Käsikynkässä kulkeneet sisarukset suuntasivatkin seuraavaksi nokkansa kohti Rose-yökerhoa. Oranssiin, lyhyeen mekkoon ja mustaan turkikseen pukeutunut Price näytti hyvältä lähtiessään juhlimaan, mutta kun kello löi 05:30 aamulla, muuttui humaltunut nainen kurpitsaksi. Price kompuroi korkeilla koroillaan, vilautteli paparazzeille vahingossa sulojaan ja näytti olevan tuhannen tuiterissa. Paparazzit kertoivat Pricen näyttäneen apealta, mutta kuvat kertonevat myös toisenkin tarinan.

Näin karmealta näytät humalassa– Katie, oletko katsonut tätä videota?

MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja