Povipommi Heidi Montag: Jennifer Aniston antoi minulle porttikiellon!

Povipommiksi tituleerattu Heidi Montag väittää, ettei hänellä ollut oikeutta osallistua "Just Go With It" -elokuvan ensi-iltaan Jennifer Anistonin annettua hänelle porttikiellon.

Entinen Hills-tähti Heidi Montag kertoi tuohtuneena Us Weeklylle, että vaikka hänet oli kutsuttu elokuvan Just Go With It -ensi-iltaan, elokuvan päätähti Jennifer Aniston ei sallinut Montagin osallistua tapahtumaan "koska hän on niin äärimmäinen tyyppi".

– Olen ollut suuri Jennifer Aniston -fani koko elämäni ja on erittäin järkyttävää, että hän voi tehdä minulle näin, 24-vuotias Montag selitti.

– Hänen jos kenen tulisi tietää miten vaikeaa on tehdä uraa ja sitten kun joku kuten Jennifer Aniston tekee kaikesta hankalampaa, se on erittäin lamauttavaa.

Kuitenkin Anistonin edustaja kertoi lehdistölle, ettei Jenniferillä ole mitään tosi-tv-tähteä vastaan.

– Tämä on täyttä puppua. Jenniferillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa ketkä olivat ja keitä ei oltu kutsuttu.

"Suuri väärinkäsitys!"

Myöhemmin Montag selitti, että kaikki oli vain yhtä suurta väärinkäsitystä.

– Luin että Jennifer olisi antanut minulle porttikiellon ensi-iltaan koska olen niin huomiota herättävä, mutta nyt tiedän ettei se ollut totta, Montag selitti Usmagazine.comille.

– Siinä ei ollut koskaan mitään järkeä, koska Jennifer on kultainen ja hän jopa kommentoi ennen punaista mattoa miten mielenkiintoista ja hauskaa on saada minut mukaan elokuvaan, Montag pyöritteli.

Miksi Montag ei sitten osallistunut elokuvan ensi-iltaan, punaiselle matolle?

– Sain kutsun ja olisin halunnut olla siellä, mutta minun piti olla Los Angelesissa koirieni kanssa, Montag selitti.

– Minulle oli kunnianosoitus olla osa niin hienoa elokuvaa ja pyydän anteeksi Jenniferiltä ja Sonylta tästä suuresta väärinkäsityksestä.

Montag näyttelee Just Go With It -elokuvassa cameoroolia – roolissa julkisuuden henkilö esiintyy omana itsenään hyvin nopeasti ja hetkellisesti, tarinan keskiöstä syrjässä.

Just Go With It romanttinen komedia, jonka pääosissa näyttelevät Jennifer Aniston ja Adam Sandler. Elokuvassa Adam Sandler näyttelee plastiikkakirurgia ja Aniston puolestaan tämän uskollista avustajaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebrity-gossip.net, Usmagazine.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja