Posti aloitti rekrytointikampanjan kesken työtaistelun, huomenna pääsee pikahaastatteluun – näin yhtiö perustelee päätöstä

Tältä näyttää aukko Liedon logistiikkakeskuksen aidassa 0:26
PAU toimitti MTV Uutisille kuvan, jossa näkyy aukko Liedon logistiikkakeskuksen aidassa. PAU:n puheenjohtaja Heidi Nieminen kertoi aukosta aamun Huomenta Suomessa.

Posti järjestää huomenna rekrytointitapahtuman Helsingissä samaan aikaan, kun Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n julistama lakko alkoi tänä aamua.

Katso yllä oleva video: PAU toimitti MTV Uutisille kuvan, jossa näkyy aukko Liedon logistiikkakeskuksen aidassa.

Noin 9 000 Postin työntekijää jätti tänään saapumatta työpaikalleen työtaistelun vuoksi. Lakko koskee alkuvaiheessa postinjakelua, käsittelyä ja kuljetusta.

Huomenna puolestaan käynnistyy Postin suuri rekrytointitapahtuma yhtiön uudessa Box-tilassa Helsingissä.

– Tule kuulemaan Postin tarjoamista työtehtävistä ja piipahtamaan vaikka myös pikahaastattelussa kertomassa itsestäsi lisää! rekrytointitapahtuman Facebook-sivuilla mainostetaan.

"Rekrytoimme koko ajan uusia työntekijöitä"

Postin viestintäjohtaja Piia Kumpulainen kertoo MTV Uutisille sähköpostitse, että pääpaino rekrytoinnissa on sanomalehtien jakajissa, jotka eivät ole lakon piirissä.

– Rekrytoimme koko ajan uusia työntekijöitä. Sanomalehdenjakajista on jatkuva pula ja siksi rekrytointikin on jatkuvaa.

Kumpulaisen mukaan tila oli varattu jo ennen kuin Posti sai tietoa lakosta.

Logistiikkakeskuksen aitaan leikattiin aukko

Postin toiminta on herättänyt ihmetystä tänään aamupäivällä. MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut PAU:n puheenjohtaja Heidi Nieminen kertoi, että Postin Liedon logistiikkakeskuksessa oli leikattu aitaan aukko.

Postin mukaan aukko on leikattu siksi, että henkilökunnan työmatka parkkipaikalta lyhenee.

Lue myös:

    Uusimmat