Mainos

Porschelta taas avokätiset bonukset duunareille: Jopa 9 000 euroa per lärvi

Saksalainen urheiluautovalmistaja Porsche tunnetaan varsin avokätisenä työnantajana. Kun viime vuosi oli yhtiön historian menestyksekkäin, ei ole yllätys, että muhkeita bonuksia on taas luvassa.

Viime vuonna ennätyksellisen tuloksen takonut Porsche kertoo palkitsevansa 21 000 työntekijäänsä jopa 9 111 euron bonuksella, johon ovat oikeutettuja niin autonrakentajat kuin talonmiehetkin. Lopulliseen summaan vaikuttavat muun muassa tehtyjen työtuntien määrä sekä aika, jonka henkilö on ollut Porschen palveluksessa.

Summa jakautuu kahteen osaan. Mikäli työntekijä on oikeutettu täyteen 9 111 euron bonukseen, kilahtaa hänen pankkitililleen 8 411 euroa. 700 euroa puolestaan suunnataan työntekijän eläkeohjelmaan.

Bonuksen suuruudesta neuvotelleen Uwe Hückin mukaan näin valtavista palkkioista ei ole koskaan helppoa tehdä päätöksiä. Tilannetta hankaloitti muun muassa se, että pöydällä oli paljon suuremmat summat kuin muilla Volkswagen-konserniin kuuluvilla valmistajilla. Hück kuitenkin pitää bonusta sopivana.

– Työntekijöidemme pätevyys ja intohimo ovat perusta Porschen menestyksekkäälle tulevaisuudelle.

Viime vuonna Porschen työntekijät saivat jopa 8 911 euron bonukset.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.