Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Poron sisäfilee, papumuhennos sekä punasipuli-vinaigrette

Poron sisäfilee
Poron sisäfileeMTV3
Julkaistu 23.03.2006 00:00

Poron sisäfilee

  • 600 g poron sisäfilettä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • voita paistamiseen

Poista fileestä kalvo. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista kovassa voissa kauttaaltaan kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuuttia. Anna fileen vetäytyä liinan tai folion alla ennen leikkaamista, jotta kypsyyden tasaantuvat. Isot fileet kannattaa laittaa uuniin jatkokypsymään.

Papumuhennos

  • 200g ylikypsää possunkylkeä
  • 2 dl liotettuja mustapapuja
  • 2 rkl sokeria
  • 1 salottisipuli
  • 1 dl portviiniä
  • 2 dl lihalientä
  • 1 oksa persiljaa suolaa

Leikkaa kylki kuutioiksi. Paista rapeaksi, aloita kylmällä pannulla. Valuta siivilässä rasva pois. Sulata sokeri kattilassa. Lisää sipuli-renkaat, liemi ja portviini. Keitä lähes siirapiksi. Liota papuja vähintään 8-10 tuntia. Keitä pavut vedessä lähes kypsäksi, valuta vesi pois. Sekoita pavut, siirappi ja kuutioitu possunliha. Mausta suolalla ja lisää lopuksi leikattu persilja.

Punasipuli-vinaigrette

  • ½ punasipuli
  • 5 lehteä ruohosipulia
  • 2 lehteä romaine-salaattia
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ¼ dl balsamicoa
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • suolaa
  • pippuria

Pienennä punasipuli. Laita kuumaan kuivaan kattilaan. Lisää oliiviöljy ja balsamico. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda pinjansiemenet pannulla. Pienennä ruohosipuli. Sekoita sipuli, pinjansiemenet ja ruohosipuli keskenään. Tarjoa romaine-salaatin kera.

(Liemessä 23.3.2006)

Lisää aiheesta:

Joulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemminVäitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseenSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:47
    Makeiset

    Joulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?

  • Eilen19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"

  • Eilen17:32
    Influenssa

    THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin

  • Eilen16:45
    Nuoret

    Väitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseen

  • Eilen15:34
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"