Porkkana-broilerimurekemassa ei ole aivan yhtä kiinteää kuin perinteinen jauhelihamurekemassa, mutta kiinteytyy uunissa kypsennettäessä jääden herkullisen mehukkaaksi.

Porkkana-broilerimurekemassa ei ole aivan yhtä kiinteää kuin perinteinen jauhelihamurekemassa, mutta kiinteytyy uunissa kypsennettäessä jääden herkullisen mehukkaaksi.

Kuori ja raasta porkkanat raastimen hienoimmalla terällä. Yhdistä korppujauhot, kermaviili ja porkkanaraaste. Anna korppujauhojen turvota hetki. Lisää turvonneen porkkana-korppujauhoseoksen joukkoon kananmunat sekä kaikki mausteet. Yhdistä massaan lopuksi myös broilerin jauheliha. Sekoita tasaiseksi. Muotoile murekemassa voideltuun pitkulaiseen tai soikeaan uunivuokaan kostutetuin tai öljytyin käsin. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.