Mainos

Popin kuninkaan kruunun hohto himmenee – Michael Jackson johti lasten hyväksikäyttörinkiä?

33-vuotias mies väittää tulleensa Jacksonin hyväksikäyttämäksi lapsena.

Wade Robson -niminen koreografi väittää New York Daily Newsin mukaan joutuneensa lapsena laulaja Michael Jacksonin hyväksikäyttämäksi.

Eivätkä syytökset jää siihen. Jacksonin lapsena huomaansa ottama Robson väittää myös, että popin kuninkaaksi kutsuttu, vuonna 2009 kuollut Jackson johti "hienostuneita lasten hyväksikäyttörinkiä, mitä maailmasta löytyi".

Hurjien syytösten mukaan Michael Jackson ja hänen sisäpiirinsä etsivät systemaattisesti lapsia kahden yhtiön, MJJ Productionsin ja MJJ Venturesin kautta. Wade Robsonin asianajaja Vince Finaldin mukaan Jacksonin yhtiöillä oli kaksi tarkoitusta: Jacksonin musiikki- ja viihdebisneksissä toimiminen sekä toinen, huomattavasti epäilyttävämpi puoli.

– MJJ Productions -yhtiö johti hienostuneita lasten hyväksikäyttöoperaatiota, mitä maailmassa on ollut, Finaldi kommentoi.

– Vaikka yhtiö vaikutti päällepäin keskittyneen Michael Jacksonin musiikkiin liittyvään toimintaan, sen toinen tarkoitus oli etsiä lapsia hyväksikäytettäväksi.

Finaldin mukaan Jacksonin assistentti soitteli lasten vanhemmille ja kutsui perheitä Jacksonin kotitalolle. Sitten perheet noudettiin limusiinilla Neverland-tilalle, jossa he saivat ruokaa ja lahjoja.

– Neverland oli järjestelmällinen ansa, johon houkuteltiin lapsia, jossa Jackson seurasi lasten kasvavan ja joista hän valitsi sopivat lapset hyväksikäytettäväksi.

Wade Robson matkusti ensimmäisen kerran Jacksonin tilalle viisivuotiaana voitettuaan MJJ Ventures -yhtiön järjestämän tanssikisan.

Alun perin Robson todisti vuonna 2005 oikeudessa, että hän ei joutunut Jacksonin hyväksikäyttämäksi. Vuonna 2013 Robson kuitenkin muutti lausuntoaan ja kertoi tajunneensa terapiakäyntien myötä olleensa yksi Jacksonin uhreista.

Michael Jacksonin yhtiöiden edustajat eivät ole kommentoineet syytöksiä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja