Poliisiopisto -elokuvia tähdittänyt Art Metrano on kuollut – menestyksekäs ura katkesi onnettomuuden seurauksena 32 vuotta sitten

Art Metrano on poissa.

Muun muassa 80-luvulla ilmestyneistä Poliisiopisto -hittielokuvista tunnettu Art Mertrano on kuollut 84-vuotiaaana. 

Metrano kuoli luonnollisista syistä johtuen 8. syyskuuta kotonaan Floridan Aventurassa, kertoo näyttelijän poika Harry Metrano.

– Menetin eilen parhaan ystäväni, mentorini, isäni. Hän oli ja on vahvis mies, jonka tiedän. En ole koskaan tavannut ketään, joka olisi ylittänyt enemmän haasteita. Hän on taistellut ja voittanut niin paljon vuosien varrella, että olen aina pitänyt häntä tuhoutumattomana. Totuus on, ettemme elä ikuisesti maan päällä, mutta ihmisen henki voi elää ikuisesti, Harry kirjoittaa.

– Isä, tulet aina olemaan osa minua ja aion elää edelleen perintöäsi. Kun joku keksi lainauksen "legendat eivät koskaan kuole", olen varma, että he puhuivat sinusta. Rakastan sinua ja kaipaan sinua niin paljon! 

Metranon lupaava ura katkesi traagisella tavalla vuonna 1989. Tuolloin hän putosi tikapuilta korjatessaan talonsa kattoa Los Angelesissa. 

Onnettomuuden seurauksena Metranon selkäydin vahingoittui vakavasti ja hän neliraajahalvaantui.

Metrano pystyi kävelemään kuntoutuksen ansiosta jonkin verran itsenäisesti, mutta hän liikkui useimmiten pyörätuolin avulla.

– Hän oli uransa huipulla, kun se onnettomuus tapahtui, ja sitten kaikki vain loppui, Harry Metrano sanoo.

– Mutta hän onnistui nauttimaan elämästä ja pääsemään yli vastoinkäymisistä.

Mertrano esitti Poliisiopisto -elokuvissa poliisipäällikkö Ernie Mauseria. Lisäksi hän toimi urallaan stand up -koomikkona. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja