Mainos

Poliisilla uusi havainto kadonneesta 8-vuotiaasta – poika kuitenkin yhä kateissa

Poliisilla on uutta tietoa siitä, missä Ylöjärvellä kadonnut Arttu Ollilla on nähty viimeistä kertaa.

Poliisin mukaan Arttu on ollut varmuudella koululla torstaina siellä olleen joulujuhlan aikoihin ja välittömästi sen jälkeen koulun läheisyydessä. Kello on tuolloin ollut noin 18.30 - 19.00.

Juhlassa oli runsaasti yleisöä.Vanhemmat eivät tavanneet Arttua tungoksessa ja hänen oletettiin menneen kotiin. Koulun ja kodin välinen reitti on Artulle täysin tuttu.

Tällä hetkellä viimeinen tiedossa oleva havainto Artusta on Metsäkyläntiellä hieman ennen kello seitsemää illalla. Tuolloin hän oli menossa "soriksen" eli soramonttujen suuntaan.

Artun etsinnät tältä päivältä on lopetettu. Etsinnät eivät tänään tuottaneet tulosta. Etsinnöissä keskityttiin rajattuihin alueisiin ja paikkoihin Ylöjärven Metsäkylässä.

Erityistä huomiota kiinnitettiin poliisin mukaan jyrkänteiden ja sorarinteiden päällisiin sekä niiden juuriin. Kaikki Metsäkylän sekä hieman laajemmankin alueen syväjätekeräysastiat on tyhjennetty. Etsijät ja etsintäkoirat ovat tutkineet myös suurimpia lumikasoja alueella. Etsinnöissä oli mukana poliiseja sekä noin kuusikymmentä VAPEPAn edustajaa sekä useita koiria.

Aamulla etsintöjä jatketaan maastossa niillä alueilla, missä varmistuksia ei ehditty tehdä tänään ennen pimeän laskeutumista.

Poliisi pyytää edelleen yleisövihjeitä. Poliisi toteaa, että vihjeitä ei kuitenkaan tarvitse lähettää syväjätekeräysastioista tai lumikasoista, ellei tiedon antajalla ole mielessään jotakin erityistä niihin liittyvää paikkaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.