Poliisi julkisti Vihdissä ammutun poliisin nimen – "Hän oli yksi parhaista"

Viime perjantaina Vihdissä kuoli Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen vanhempi konstaapeli Tomi Keskinen, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

– Hän oli syntynyt vuonna 1974. Tomi Keskinen aloitti työskentelyn poliisitehtävissä vuonna 2005. Työyhteisön keskuudessa hän oli erittäin pidetty, poliisi tiedotti.

– Tomi Keskinen tunnettiin positiivisena ihmisenä ja ammattitaitoisena poliisimiehenä. Hän työskenteli Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen valvonta- ja hälytyspalvelusektorilla. Tomi Keskinen kuului viraston vaativien tilanteiden ryhmään. Työtovereiden sanoin "hän oli yksi parhaista".

Poliisioperaation yhteydessä, vaarallisen henkilön kiinniottotilanteessa, loukkaantui vakavasti Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen vanhempi konstaapeli Mikko Venäläinen

– Hän on noin 30-vuotias. Mikko Venäläinen on valmistunut poliisiksi vuonna 2004. Hän työskentelee Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen valvonta- ja hälytyspalvelusektorilla ja kuuluu viraston vaativien tilanteiden ryhmään.

– Tomi Keskisen läheiset sekä Mikko Venäläinen ja hänen läheisensä toivovat, että heidän yksityisyyttään kunnioitettaisiin. He eivät halua tiedottaa asiasta enempää ja heidän pyyntönsä on, että mahdollisia lisätietoja koskevat tiedustelut ohjautuisivat jatkossa Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle.

3:02

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja