Poliisi pysäytti Jukka Puotilan keikkamatkan – puhelahjat pelastivat kiperästä tilanteesta

Poliisi pysäytti Jukka Puotilan:"Olivat ottamassa kilpiä, mutta minun oli pakko päästä keikalle" 7:39

Kansallisteatterista eläkkeelle jäävä Jukka Puotila ei vielä hidasta tahtia. Hän kertoo muun muassa kiirehtineensä viime viikonloppuna keikalle, kun poliisi pysäytti hänet kesken matkan.

Teatterin monitoimimies Jukka Puotila, 61,  jää Kansallisteatterista eläkkeelle 33 vuoden jälkeen. Hänen viimeinen roolinsa Kansallisteatterissa on ensi syksynä ensi-iltansa saava Pirkko Saision kirjoittama Koivu ja tähti.

– Sitten haluan keskittyä urheiluun, lukemiseen ja lapsenlapsien kanssa olemiseen. Toivon, että saan töitäkin vielä tehdä sekä teatterissa että teatterin ulkopuolella, mutta omaan tahtiin, Puotila sanoi MTV:n Huomenta Suomessa.

Kymmeniä vuosia vauhdikasta keikkatyömiehen elämä viettänyt Puotila kertoo kokeneensa jälleen viime viikonloppuna yhden ikimuistoisen keikkamatkan. Se oli tyssätä poliisin pysäytykseen, mutta Puotila puhui itsensä eteenpäin.

– Olin menossa keikalle Visuvedelle ja aivan kiinni perässäni ajoi harmaa Mondeo. Ajattelin, että ajan ohituskaistalle, että auto voi halutessaan ohittaa tai olla ohittamatta. No, auto laittoi saman tien vilkut päälle eli se oli siviilipoliisi.

Puotila ajoi poliisien kehotuksesta läheiselle bussipysäkille.

– Ajattelin, että ylinopeussakot tulee, mutta he sanoivatkin, että auto on katsastamaton ja että kilvet otetaan heti pois. Sanoin, ettei millään voi, kun pitää ehtiä keikalle. Erittäin kohteliaat poliisit sanoivat, että saan ajaa yökolmeen asti autolla, Puotila kertaa.

Visulahden yrittäjien tilaisuudessa kävi kuitenkin ilmi, että yleisössä oli katsastusyrittäjä, joka oli Puotilan pelastus kiperässä tilanteessa.

– Hän sitten katsasti autoni ja läpi meni. Tällaisia mielettömiä sattumia voi keikalla käydä, Puotila nauroi.

Katso koko haastattelu yltä.




Lue myös:

    Uusimmat