Mainos

Poliisi paljasti Helvetin Enkeleiden huumetoiminnan

Poliisi on takavarikoinut useita kiloja amfetamiinia ja kokaiinia pahamaineiselta Helvetin Enkelit-moottoripyöräkerholta. Poliisi on tutkinut Helvetin Enkeleiden erittäin laajamittaista amfetamiinin ja kokaiinin maahantuonti- ja levitystoimintaa jo vuosien ajan.

Huumausaineita on salakuljetettu Suomeen Keski-Euroopasta ajoneuvoihin rakennetuissa kätköissä. Salakuljettajina on käytetty ulkomaalaisia henkilöitä, joilla ei ole mainittavaa rikostaustaa eikä suoria yhteyksiä Helvetin Enkeleihin.

Takavarikoiduista huumausaineista olisi tullut noin 45 000 käyttöannosta ja niiden rahallinen arvo katukaupassa olisi ollut noin 800 000 euroa. Lisäksi takavarikossa on lähes 200 000 euroa käteistä rahaa ja laittomia käsiaseita.

Lisäksi esitutkinnan yhteydessä takavarikoitiin Länsi-Uudellemaalle vuonna 2009 perustettu Helvetin Enkeleiden ammattimainen suuri kannabisviljelmä. Huumausainetta epäillään levitetyn kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Viljelmältä takavarikoitiin yli 500 kannabiskasvia ja kymmeniä tuhansia euroja käteistä rahaa.

Asia siirtyy syyteharkintaan syyskuun aikana.

Helsingin poliisi toimi yhteistyössä Länsi-Uudenmaan poliisin kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.