Mainos

Poliisi Kososen rooli kasvaa Salkkareissa: "Miehestä nähdään uusi puoli"

Salkkareissa muutamaan otteeseen vilahtaneen poliisi Kososen rooli tulee kasvamaan sarjassa. 

Näyttelijä Rauli Ylitaloa tullaan näkemään Salatuissa elämissä yhä enemmän. Sarjassa useampaan otteeseen vilahtanut poliisi Kosonen tulee näyttämään itsestään ennennäkemättömän puolen. Ensimmäistä kertaa Ylitalo nähtiin sarjassa keväällä 2015. 

– Aluksi olin pelkkä poliisi, mutta nyt olen saanut jo nimen. Olen otettu siitä, että roolia halutaan kasvattaa. Hahmosta on tykätty ja sen vuoksi se saa nyt enemmän tilaa. Miehestä tullaankin näkemään täysin uusi puoli, Ylitalo sanoo. 

Kosonen on esiintynyt tähän mennessä lähinnä kollegansa Linda Eerikäisen (Monika Lindeman) kanssa samoissa kohtauksissa. Nyt Kosonen tekee tuttavuutta Kallen kanssa. 

Jyväskylästä kotoisin oleva Ylitalo on tehnyt näyttelijän, ohjaajan sekä käsikirjoittajan ja tuottajan töitä ennen Salattuja elämiä. 

– Liikkuva kuva, tv-sarjat ja elokuvat ovat suuri intohimoni. Olen tehnyt ihan pienestä pojasta saakka elokuvia. Ohjaan ja käsikirjoitan itse. Vielä joku päivä aion elättää itseni ohjaajana, Ylitalo sanoo. 

Kameran eteen mies loikkasi hieman vahingossa. 

– Olen ollut pikkupojasta asti kavereiden produktioissa kameran edessä, joten näytteleminen on tuttua. Yksi päivä eräs ystäväni kysyi, olenko koskaan miettinyt ammattinäyttelijäksi ryhtymistä. Salkkareihin päädyinkin nähtyäni Facebookissa ilmoituksen castingeista, Ylitalo kertoo.

Fanit tunnistavat jo jonkin verran Ylitaloa. Se tuntuu miehestä välillä hieman omituiselta. 

– Kotikaupungissani Jyväskylässä monikin tunnistaa minut Salkkareista, mutta Helsingissä tätä ei ole vielä tapahtunut. Ehkä siihen tottuu. Minulle saa kyllä tulla juttelemaan, jos siltä tuntuu, Ylitalo sanoo. 

Hän on viihtynyt Salkkareissa. Monenlaisissa produktiossa mukana ollut mies on hämmästynyt siitä, kuinka selkeästi koko tuotanto toimii ja kuinka kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

– Olen nähnyt monenlaisia tuotantoja. Täällä on kuitenkin aivan toisenlainen tunnelma kuin lyhyemmissä projekteissa. Porukka on hitsautunut hyvin vahvasti yhteen, sillä työtä tehdään yhdessä jokaisena arkipäivänä. Täällä on myös hyvin rauhallinen meininki, sillä jokainen tietää oman paikkansa. 

Ylitalo julkaisee pian ohjaamaansa draamaelokuvan, joka kertoo Tinder-kulttuurista naisen näkökulmasta. Congratulations, you have a new match! -niminen elokuva saatetaan Ylitalon mukaan nähdä jopa Venetsian elokuvajuhlilla kesällä. 

– Siinä nykyajan deittikulttuuria tarkastellaan uudesta näkökulmasta eli siitä, mitä Tinder-treffeillä käyminen tekee ihmiselle itselleen, Ylitalo kertoo. 

Lisäksi hänellä on kehitteillä oma minimittainen rikossarja. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.