Poliisi kannusti kansalaisia koronan aikana – soitti lenkkeilijöille eeppistä treenausmusiikkia Washingtonissa: "Tämä on enemmän kuin mahtavaa"

Poliisipartio valvoi kansalaisia ja soitti heille samalla eeppistä treenimusiikkia Washingtonissa.

Poliisi päätti kannustaa ulos lähteneitä kansalaisia Yhdysvaltain Washingtonissa. Paikallisen poliisipartion auto kuvattiin ajamassa hidasta vauhtia puistossa ja soittamassa samalla Rocky-elokuvasta tuttua hittiä Eye of the Tiger, kertoo Fox5.

"Poliisilaitos tarjoilee taustamusiikkia"

Koronaviruksen vuoksi kansalaisia kehotetaan pysymään kotona myös Yhdysvalloissa, mutta ulkoileminen liikunnan suorittamiseksi on edelleen sallittu, ja ilmeisesti virkavalta halusi kannustaa kansaa treenaamaan kovaa.

Kate Bell kuvasi poliisiauton soljumassa kuntoilijoiden ohi. 

– Ikonista. Poliisilaitos tarjoilee taustamusiikkia kaikille, jotka ovat (sosiaalisesti eristäytyneillä) juoksulenkeillään, kävelyillään ja pyöräajeluillaan, nainen kehui Twitterissä jakamansa videon ohessa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tämä on enemmän kuin mahtavaa"

Survivor-yhtyeen kappale Eye of the Tiger nousi hitiksi kolmannesta Sylvester Stallonen Rocky-elokuvasta. Media kiinnostui videosta, ja somekansa piti virkavallan soittamaa treenausmusiikkia oivana vetona.

– Tämä on enemmän kuin mahtavaa, David Huntsman kehuu Twitterissä.

– Sanokaa, mitä sanotte, mutta tämä on eeppistä, nimimerkki Conservative Heathen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja