Mainos

Poliisi aloitti valvontaoperaation Sörnäisissä – löysi viidessä päivässä kolme etsintäkuulutettua ja antoi 26 sakkoa

Poliisi kertoo, että se on saanut viime aikoina poikkeuksellisen paljon ilmoituksia huumausainekaupasta ja muista häiriöistä, joita esiintyy Helsingin Sörnäisten alueella. Erityisesti tämä koskee Kurvin aluetta.

Tämän johdosta Helsingin poliisilaitos aloitti viime viikon keskiviikkona toistaiseksi jatkuvan operaation, jossa ongelma-alueille kohdennetaan aiempaa runsaammin valvontaa.

Sunnuntai-iltaan mennessä poliisi oli löytänyt kolme etsintäkuulutettua, kirjannut kaksi rikosilmoitusta, antanut 26 sakkoa ja tehnyt kiinniottoja.

Operaatiota johtava komisario Johanna Sinivuori kertoi MTV Uutisille, että Sörnäisistä on myös poistettu yleisen järjestyksen ja turvallisuuden turvaamiseksi yhteensä yli sata ihmistä.

– Eli olemme antaneet poistumiskehotuksen paikalta, esimerkiksi julkijuopottelun tai rähinän takia. Jos kehotus ei toimi ja häiriökäyttäytyminen jatkuu, niin sitten otetaan putkaan.

Poistumiskehotuksella on tarkoitus ennaltaehkäistä isompien ongelmien syntymistä.

Toistaiseksi jatkuvan poliisioperaation päättymisajankohtaa Sinivuori ei kerro. Hän kuitenkin kertoo, että poliisi on muutenkin aina läsnä Kurvissa.

– Joukkoliikenne asemat keräävät aina porukkaa ja niissä ilmenee kaikenlaista häiriötä. Nyt pistimme hieman enemmän resursseja käyttöön.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.