Polarilta uusi sporttikello: kohtuullinen hinta, GPS ja pulssimittaus

Polar on esittellyt uuden vedenkestävän Polar M200 -juoksukellon, joka sisältää GPS:n, pulssimittauksen ja laajatharjoittelu- ja aktiivisuusominaisuudet. GPS:n sisältävät kellot ja rannekkeet voivat helposti maksaa 200 euroa tai enemmän, joten 150 euron hinnallaan M200 tuo ominaisuudet huokeaan hintaluokkaan.

M200 mittaa päivittäisen aktiivisuuden lisäksiunen kestoa ja rauhallisuutta. Käyttäjä voi myös seurata ottamiaan askeleita ja kuluttamiaan kaloreita. Kello hälyttää värisemällä, kun käyttäjä on ollut liian pitkään paikallaan.

Kellonvoi yhdistää älypuhelimeen saadakseen ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä ja sosiaalisen median ilmoituksista. Kellossa on vaihdettavat rannekkeet kahdessa koossa ja useassa värissä.

M200:n käyttäjät voivat hyödyntää Polarin automatisoituja valmennusominaisuuksia, kuten harjoituksen vaikutusta ja juoksuindeksiä Polar Flow -palvelussa sekä saada henkilökohtaista ohjausta esimerkiksi juoksuohjelman avulla. Juoksuohjelmassa asetetaan tavoite(5 tai 10 kilometriä, puolimaraton tai maraton) ja ohjelma luo henkilökohtaisen harjoitteluohjelman perustuen käyttäjän kuntotasoon ohjelman alussa. M200:n käyttäjät voivat ladata ohjelmat rannelaitteeseensa seuratakseen tavoitteitaan ja saadakseen ohjausta ennen harjoitusta ja sen aikana.

Kellossa on Polarin oma ja Suomessa kehitetty, ranteesta tapahtuvapulssimittaus kahdella led-valolla. Valmistajan mukaan M200:n akku kestää yhdellä latauksella kuusi tuntia harjoittelua GPS:ää ja pulssimittausta käyttäen.

– Juoksijat arvostavat rannesykkeen helppokäyttöisyyttä siirryttäessä aktiivisuuden mittauksesta sykeharjoitteluun. Kun lisäksi otetaan käyttöön Polarin juoksuohjelmat, Polar M200:sta tulee henkilökohtainen valmentaja, joka ohjaa juoksun aikana mukautuen suoritukseen ja tuoden käyttäjän lähemmäksi tavoitettaan, kuvailee Marco Suvilaakso, Polarin Chief Strategy Officer.

Polar Flow -palvelussa käyttäjät voivat seurata aktiivisuuttaan, untaan ja harjoitteluaan. Verkkopalvelussa käyttäjät voivat liittyä tapahtumiin ja ryhmiin, joissa voi seurata omia ja muiden harjoitteluita ja kommentoida niitä. iOS- ja Android-laitteissa toimivassa mobiilipalvelussa käyttäjä voi nopeasti nähdä päivittäisen aktiivisuuden tason ja paljonko vielä tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tuote on saatavana M-L -kokoisena aluksi mustana ja punaisena. Vaihdettavat rannekkeet ovat saatavana erikseen valkoisena, sinisenä,keltaisena, mustana ja punaisena.Kellon hinta on 149,90 euroa ja rannekkeen 19,90 euroa.

Polar M200 on saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Hong Kongissa, Singaporessa ja Japanissa myöhemmin tänä vuonna ja muualla maailmassa tammikuussa 2017.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja