Polarilta kaksi uutta urheilukelloa – tällaisia ovat Polar Vantage V ja Vantage M

Suomalainen Polar on esitellyt kaksi uutta urheilukelloa. Polar Vantage V ja Vantage M sisältävät monipuolisia ominaisuuksia niin ammattilaisille tavoitteelliseen treenaukseen kuin harrastelijoille vapaa-ajan höntsäilyyn.

Kaksikosta kalliimpi on Vantage V, joka on ominaisuuksiltaan Vantage M:ää kehittyneempi. Molemmat uutuudet sisältävät GPS:n, sykesensorin ja 1,2-tuumaisen näytön 240 x 240 pikselin tarkkuudella. Vantage V:n näyttö tukee myös kosketusominaisuuksia toisin kuin Vantage M:ssä, jota ohjataan painikkeiden avulla. Kumpikin on vesitiivis 30 metriin asti ja osaa tunnistaa yli 130 urheilulajia.

Molemmat tukevat niin ikään uutta Precision Prime -sykemittausta, jonka lupaillaan olevan entistä nopeampi ja tarkempi yhdeksän mittaukseen käytettävän sensorin ansiosta. Lisäksi mukana on Training Load Pro, joka auttaa treenaamaan oikeassa suhteessa ylikunnon – tai liian vähäisen harjoittelun – välttämiseksi.

Vantage V sisältää lisäksi maailman ensimmäisenä urheilukellona juoksutehon mittauksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sykkeen lisäksi Polarin uutuus osaa tarkkailla myös esimerkiksi niveliin ja tuki- ja liikuntaelimiin kohdistuvaa rasitusta treenin aikana. Tämän luvataan johtavan tehokkaampaan ja turvallisempaan harjoitteluun, sillä nyt myös juoksun ulkoinen kuormitus osataan ottaa huomioon. Mukana Vantage V:ssä on myös Polarin Recovery Pro -ominaisuus, joka auttaa tarkastelemaan kuormituksen ja levon suhdetta ja näin mitoittamaan treenin ja palautumisajan oikein.

Ominaisuuksiltaan kehittyneempi Polar Vantage V sisältää myös suuremman 320 milliampeeritunnin akun, jonka luvataan kestävät 40 tuntia GPS:n ja sykemittauksen ollessa aktivoituina. Vantage M:n akku on kapasiteetiltaan 230 milliampeerituntia, ja se tarjoaa vastaavasti 30 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella.

Tarkempia tietoja Polarin uutuuksista kattavine teknisten yksityiskohtien listauksineen on saatavilla Polarin verkkosivuilta.

Polar Vantage V maksaa 499 euroa ja se on saatavilla mustana, valkoisena ja oranssina. Vantage M puolestaan maksaa 279 euroa värivaihtoehtojen ollessa musta, valkoinen ja punainen. Molemmat urheilukellot ovat nyt ennakkotilattavissa, toimitukset puolestaan alkavat marraskuun aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja