Polarilta kaksi uutta urheilukelloa – tällaisia ovat Polar Vantage V ja Vantage M

Suomalainen Polar on esitellyt kaksi uutta urheilukelloa. Polar Vantage V ja Vantage M sisältävät monipuolisia ominaisuuksia niin ammattilaisille tavoitteelliseen treenaukseen kuin harrastelijoille vapaa-ajan höntsäilyyn.

Kaksikosta kalliimpi on Vantage V, joka on ominaisuuksiltaan Vantage M:ää kehittyneempi. Molemmat uutuudet sisältävät GPS:n, sykesensorin ja 1,2-tuumaisen näytön 240 x 240 pikselin tarkkuudella. Vantage V:n näyttö tukee myös kosketusominaisuuksia toisin kuin Vantage M:ssä, jota ohjataan painikkeiden avulla. Kumpikin on vesitiivis 30 metriin asti ja osaa tunnistaa yli 130 urheilulajia.

Molemmat tukevat niin ikään uutta Precision Prime -sykemittausta, jonka lupaillaan olevan entistä nopeampi ja tarkempi yhdeksän mittaukseen käytettävän sensorin ansiosta. Lisäksi mukana on Training Load Pro, joka auttaa treenaamaan oikeassa suhteessa ylikunnon – tai liian vähäisen harjoittelun – välttämiseksi.

Vantage V sisältää lisäksi maailman ensimmäisenä urheilukellona juoksutehon mittauksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sykkeen lisäksi Polarin uutuus osaa tarkkailla myös esimerkiksi niveliin ja tuki- ja liikuntaelimiin kohdistuvaa rasitusta treenin aikana. Tämän luvataan johtavan tehokkaampaan ja turvallisempaan harjoitteluun, sillä nyt myös juoksun ulkoinen kuormitus osataan ottaa huomioon. Mukana Vantage V:ssä on myös Polarin Recovery Pro -ominaisuus, joka auttaa tarkastelemaan kuormituksen ja levon suhdetta ja näin mitoittamaan treenin ja palautumisajan oikein.

Ominaisuuksiltaan kehittyneempi Polar Vantage V sisältää myös suuremman 320 milliampeeritunnin akun, jonka luvataan kestävät 40 tuntia GPS:n ja sykemittauksen ollessa aktivoituina. Vantage M:n akku on kapasiteetiltaan 230 milliampeerituntia, ja se tarjoaa vastaavasti 30 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella.

Tarkempia tietoja Polarin uutuuksista kattavine teknisten yksityiskohtien listauksineen on saatavilla Polarin verkkosivuilta.

Polar Vantage V maksaa 499 euroa ja se on saatavilla mustana, valkoisena ja oranssina. Vantage M puolestaan maksaa 279 euroa värivaihtoehtojen ollessa musta, valkoinen ja punainen. Molemmat urheilukellot ovat nyt ennakkotilattavissa, toimitukset puolestaan alkavat marraskuun aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja