Poikaystävä vaati lopettamaan laihduttamisen – Kylie otti eron ja muokkasi kostoksi itselleen unelmakropan

Lihavuusleikkauksesta apua ylipainoon 7:43
Lihavuusleikkauksesta apua ylipainoon. Vieraana sisätautien erikoislääkäri Kirsi Pietiläinen ja laihdutusleikkauksessa käynyt Kari Kinnula. Haastattelu on vuodelta 2018.

Kylie, 27, teki sen, mikä häneltä kiellettiin: hän hankki itselleen vahvan vartalon ja rautaisen itsetunnon terveellisten elämäntapojensa avulla.

Joskus puolison sanoilla voi olla ratkaiseva merkitys valintojen suhteen. Näin oli myös Kylie Hansenin kohdalla: hän jätti kontrolloivan miehensä, joka ei tukenut häntä terveellisemmän elämän tavoittelussa.

Miesystävä pyysi lopettamaan laihdutuksen

Kylie oli omien sanojensa mukaan ollut koko elämänsä ylipainoinen – siitäkin huolimatta, että hän on harrastanut tavoitteellisesti uintia ja cheerleadingia vuosien ajan.

Liikakiloja kertyi kuin varkain, sillä Kylie rakasti pikaruokaa. Painavimmillaan hän painoi reilusti yli 100 kiloa. Ylipaino alkoi hiljalleen aiheuttaa Kylielle terveysongelmia, ja nainen turvautui lihavuusleikkaukseen.

– Poikaystäväni ei tukenut minua leikkauksen aikaan, Kylie muistelee aikaa, joka muutti hänen elämänsä suuntaa.

Miehen outoon käytökseen oli syynsä: mitä enemmän Kylie laihtui miehen rinnalla, sitä epävarmemmaksi tämä koki itsensä.

– Lopulta hän pyysi minua lopettamaan laihduttamisen, Kylie toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kymmenet kilot saivat kyytiä

Kylie ei antanut ihmisten latistaa haaveitaan terveellisemmästä elämästä ja poisti lähipiiristään kaikki negatiivista energiaa aiheuttavat tekijät – mukaan lukien parisuhteensa.

Tiukan ruokavalion ja treeniohjelman avulla uusiin naimisiin mennyt Kylie karisti noin 40 kiloa ja onnistui saamaan itselleen lihaksikkaan ja hyvinvoivan vartalon. Kylie on esitellyt häikäisevää muodonmuutostaan avoimesti myös sosiaalisessa mediassa.

– Tämä matka on ehdottomasti muokannut minusta sen ihmisen, joka olen tänä päivänä. Olen niin iloinen siitä, että osaan asettaa terveyteni etusijalle ja toivon inspiroivani muita samaan.

Tiukka ruokavalio haastoi entistä ahmattia

Kymmenien kilojen pudottaminen ei ollut Kylielle helppoa. Pikaruoalla itseään ravinneella naisella oli leikkaukseen jälkeen suuria vaikeuksia pienentää annoskokojaan reilusti.

– Muistan itkeneeni siksi, koska minun oli niin vaikeaa olla syömättä ruokia, joita halusin niin kovasti syödä.

Tarkan ruokavalion ja treeniohjelman noudattamisella oli pitkässä juoksussa myös kääntöpuolensa, sillä naisen oli varottava, ettei laihduttamisesta tule sairaaloista pakkomiellettä.

– Laihduttamisesta tuli minulle pakkomielle – se oli prioriteetti numero yksi siihen aikaan. Näin edelleen yli 100-kiloisen vartalon katsellessani itseäni peilistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Vinkki painonpudottajille

Kuusi vuotta painonpudotuksen aloittamisesta Kylie on löytänyt kultaisen keskitien painonhallintaan. Hän saa iloa liikunnasta, jolla hän muun muassa purkaa stressiä.

Toisinaan ruoka ja annoskoot tuottavat vaikeuksia, mutta Kylie on oppinut syömään ravintoa, joka ylläpitää hänen suorituskykyään.

– Aloita ruokavaliosta. Opettele, miten sinun tulee syödä, jotta kroppasi saa polttoainetta. Jos sinusta tuntuu, että sinulla on ruokariippuvuus, tee töitä sen eteen, Kylie ohjeistaa muita.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat