Emma, 23, iloitsee muodonmuutoksestaan – kuvilla eroa kolme vuotta ja yli 20 kiloa: "Hullua nähdä, kuinka pitkälle olen päässyt"

Hulaamalla vyötärö kapeammaksi? Testasimme 1:41
Voiko vyötärön hulata kapeammaksi? Testasimme!

Emma iloitsi uudesta ulkomuodostaan vertailevan kuvaparin julkaisemalla.

Skotlantilainen Emma Young, 23, painoi kolme vuotta sitten liki 22 kiloa enemmän. Huiman muodonmuutoksen kokenut nainen juhli onnistunutta painonpudotusmatkaansa julkaisemalla kuvat, jokta on otettu samassa Teneriffalla sijaitsevassa hotellissa, kertoo Fox News.

– Sama hotelli, 3 vuotta väliä. 21 kiloa pudonnut. Hullua nähdä, kuinka pitkälle olen päässyt, Emma hehkutti Twitterissä, jossa hänen kuvaparinsa on ansainnut liki 50 000 tykkäystä, Instagramissakin yli 2 200.

Klikkaa toiseen kuvapariin nuolinäppäimestä.  Jos kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä

Emma suosittelee ottamaan kuvia

Ensimmäinen kuva on otettu elokuussa 2016, kun Emma painoi 67 kiloa. Instagramissa nainen huomauttaa, että vaikka kilomäärä ei tunnu suurelta, hän on itse asiassa vain 152 senttiä pitkä, joten kilot näkyvät helposti.

Seuraavan vuoden helmikuussa Emma aloitti uuden ruokavalion ja treenit. Paino putosi ja treenit kovenivat. Nykyään Emma treenaa personal trainerin kanssa 2–3 kertaa viikossa. Lisäksi hän tekee muun muassa kovatehoista intervallitreeniä.

Viimeksi itsensä punnittuaan Emma painoi 48,5 kiloa, mutta kertoo, ettei nykyisin enää punnitse itseään, vaan luottaa ennemmin siihen, mitä peili sanoo. Twitter-päivityksen mukaan kiloja on kuitenkin pudonnut entisestään.

Mutta miten nainen säilyttää motivaationsa?

– Rehellisesti sanoen, sitä pitää vain haluta, nainen kertoo seuraajilleen Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi Emma kertoo ottavansa paljon kuvia, joiden avulla omaa edistymistä on helppo seurata. Kuvaustapaa hän suosittelee muillekin.

Emman ruokavaliosta ei ole karsittu herkkujakaan täysin.

– Jos syön hyvin 5–6 päivää seitsemästä, herkkuateria on sallittu. Terveellisessä ruoakavaliossa on helpompi pysytellä, jos sallii itselleen herkuttelun, hän kertoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Fox News, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat