Poikamaisesta ulkonäöstään tunnettu Peter André harmaantuu jo

Peter André harmaantuu, vaikka on vasta 39-vuotias. Ikääntymisen merkit huolestuttavat tähteä kuitenkin vain vähän, Female First uutisoi.

Tosi-tv-tähti Peter André on vasta 39-vuotias, mutta siitä huolimatta hän on alkanut jo harmaantua. Tosi-tv-tähdelle on ilmaantunut harmaita hiuksia päälaelle, mutta hänellä ei ole aikomuksiakaan hidastaa ikääntymisprosessia värjäämällä hiuksiaan.

– Leikkaan hiukseni vain lyhyemmiksi. Minusta on kiva tulla harmaaksi. Ainut asia mikä pelottaa, on välivaihe harmaiden ja nykyisten hiusten välillä, Andre selittää.

Andre on tarkka ulkonäöstään ja käyttää itseruskettavaa näyttääkseen hehkeämmältä. Kahden lapsen isä ei kuitenkaan antaisi lastensa seurata esimerkkiään.

– Junior kysyi minulta vastikään, jos hän voisi käyttää itseruskettavaa, mutta en antanut lupaa. Hän ihmetteli, miksi itse saan käyttää itseruskettavaa, mutta hän ei. Se oli mielestäni hyvä kysymys. Sanoin hänelle, että hän saa päättää tuollaisista asioista sitten kun on aikuinen.

Huolehtivainen isä ei antaisi myöskään toiselle lapselleen Princessille lupaa moiseen.

– Kieltäisin sen ehdottomasti! Kun hän on vanhempi, hän menee kuitenkin nunnaluostariin, eikä hänen tarvitse huolehtia onko ruskea vai ei, Andre vitsaili tyypilliseen tapaansa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja