Pluskokoinen äiti riisui keskellä vilkasta jalkakäytävää – lopputulos yllätti myös hänet itsensä

Miten ihmiset reagoivat, kun isokokoinen nainen uskaltaa näyttäytyä ihmisten edessä sellaisena kuin hän todellisuudessa on? Sellaisena, mikä on aiheuttanut hänelle itselleen joskus suunnattomasti epävarmuutta?

Pluskokoinen äiti Amy Pence-Brown teki jotain niin rohkeaa, johon vain harva meistä olisi uskaltautunut.

Nainen riisui kaikki vaatteensa ja jäi seisomaan keskelle vilkasta Idahon toria – yllään pelkät bikinit. Hän sitoi silmänsä ja jäi pitelemään tusseja käsissään. Jalkojen juuressa naisella oli viesti:

"Seison tässä niiden kaikkien puolesta, jotka ovat kamppailleet itsetunto-ongelmien kanssa, kuten minä itsekin. Jokaisen vartalo on arvokas. Tukeaksesi sitä, että meidän pitäisi hyväksyä itsemme sellaisina kuin olemme, piirrä <3 (sydän) vartalooni."

Katso Facebook-video täältä.

Mutta ihmiset eivät ainoastaan piirtäneet sydämiä, vaan jättivät kauniita viestejä naisen iholle. Tunnin päästä Amyn vartalo oli suorastaan peittynyt sydämillä ja kehuilla. Parasta hänelle itselleen koko kokemuksessa oli se, etteivät hänen pahimmat painajaiset käyneet toteen: kukaan ei haukkunut tai mollannut häntä.

Tempauksia on tehty useampikin.  Nainen, joka on kärsinyt syömishäiriöstä, seisoi keskellä vilkasta Lontoon Piccadilly Circusta ja pyysi ihmisiä piirtämään sydämiä kehoonsa.

Lähde: hlntv.com

Lue myös:

    Uusimmat